Skocz do zawartości

[Warsztaty] - SEO i Pozycjonowanie 2 in 1 TYLKO teraz

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hehe, dobre płacisz za to żeby dowiedzieć się, iż Jesteś debilem.

Jutro organizuję szkolenie, 200 zł netto, każdy ma gwarancję, dowie się o tym że jest debilem, baranem itp., ilość miejsc ograniczona.

Jako że zgłosiło się kilka osób zainteresowanych, następni chętni są proszeni o pośpiech w rezerwacji miejsc, kto pierwszy ten lepszy.

@ja1 będę bardziej SEŁO-podpierdalający i zawinę Ci klientów. Za 150 /bez rachunku ofkors/ gwarantuję 2 godzinne poniżenie, wyzywanie i gnębienie via skajp a za dopłatą 9.99 dorzucam wydrukowany na plujce dyplom ukończenia kursu.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Szkoda, że członkowie rządu i posłowie nie chcą uczestniczyć w prowadzonych w taki sposób szkoleniach :( - dla nich bym coś takiego poprowadził za darmo i to nawet z częścią praktyczną (kupę kasy bym przytulił sprzedając DVD ze szkolenia) ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@ja1 będę bardziej SEŁO-podpierdalający i zawinę Ci klientów. Za 150 /bez rachunku ofkors/ gwarantuję 2 godzinne poniżenie, wyzywanie i gnębienie via skajp a za dopłatą 9.99 dorzucam wydrukowany na plujce dyplom ukończenia kursu.

W związku z tym że pojawiła się konkurencja, obniżam cenę do 100 zł brutto! !!!, dodatkowo w 3 wybranych miastach w których jestem dość często jako gratis możliwość dostania w ryło.

Dyplomy z ukończenia szkolenia w postaci podbitych oczu, zdjęcie można sobie samemu zrobić.

Konkurencja nie śpi. za jedyne 99,99 gwarantuję 2 godzinne szkolenie z dostawania w ryło oraz 3 godzinne poniżanie i wyzywanie - całość szkolenia przeprowadzana jest pod budką z piwem w wybranym przez Ciebie PGRze w Polsce a na zakończenie kursu otrzymasz dyplom wraz ze zdjęciem :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Konkurencja nie śpi. za jedyne 99,99 gwarantuję 2 godzinne szkolenie z dostawania w ryło oraz 3 godzinne poniżanie i wyzywanie - całość szkolenia przeprowadzana jest pod budką z piwem w wybranym przez Ciebie PGRze w Polsce a na zakończenie kursu otrzymasz dyplom wraz ze zdjęciem :D

Wygrałeś, ja odpadam.

Dajcie spokój, ja na tym szkoleniu nie byłem akurat, ale na dwóch poprzednich już tak.

I z nowymi domenami porobiłem topy na frazy z jakimi wrześniej jebałem się miesiącami.

I jakoś mi kapelusz nie spadł, gdy kojotek kilka razy powiedział co myśli na mój/nasz temat.

Dajcie spokój, ja na tym szkoleniu nie byłem akurat, ale na dwóch poprzednich już tak.

I z nowymi domenami porobiłem topy na frazy z jakimi wrześniej jebałem się miesiącami.

I jakoś mi kapelusz nie spadł, gdy kojotek kilka razy powiedział co myśli na mój/nasz temat.

Tu nie chodzi o to czy komuś kapelusz spadł, tylko o traktowanie klienta który za coś zapłacił kasę.

Jakby w sklepie gdzie chodzisz po bułeczki rano witali Cię słowami: Cześć debilu, chodziłbyś tam?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności