Skocz do zawartości

[Warsztaty] - SEO i Pozycjonowanie 2 in 1 TYLKO teraz

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy kojotek wystawia FV z szkolenia?

Lubisz gry komputerowe? A do tego zupełnie za darmo? Jeżeli tak to wejdź na https://darmowe-gry.pl i zobacz darmowe gry.

Pobierz za darmo program do rozliczeń podatkowych za 2015 rok z pity2016ng.pl lub wybierz inny sprawdzony program ze strony: pity-program.pl PITy 2015 ips.

Pytanie do osób uczestniczących w warsztatach w dniach 28-29 marzec 2013: Czy dostaliście nagrania oraz gratisy?

Lubisz gry komputerowe? A do tego zupełnie za darmo? Jeżeli tak to wejdź na https://darmowe-gry.pl i zobacz darmowe gry.

Pobierz za darmo program do rozliczeń podatkowych za 2015 rok z pity2016ng.pl lub wybierz inny sprawdzony program ze strony: pity-program.pl PITy 2015 ips.

...A co na to KOJOTEK...

Zazwyczaj nie odpowiada na krytykę, jest z tego znany. W Polsce jest zapotrzebowanie na prowadzenie szkoleń online, to informacja dla osób zajmujących się szkoleniami. Naturalnie jest dużo osób które mają taką samą i większą wiedzę od Kojotka ale zajmują się pozycjonowaniem a nie szkoleniami.

Po tym temacie (i innych) widać potencjał dla kogoś kto jest wstanie poprowadzić kurs dla średnio zaawansowanych w SEO. Nie ma lepszej metody niż konkurencja na poprawę jakości szkoleń.

P. S. Kurcze, teraz każdy musi uważać na interpunkcję żeby nie podpaść :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Witam

Miło było poczytać trochę waszych komentarzy szczególnie osób, które nie uczestniczyły w warsztatach natomiast miały najwięcej do powiedzenia i najwięcej swoich teorii - muszę pogratulować wyobraźni jaką posiadają. Zamiast się rozpisywać i prowadzić polemikę z osobami, które najwięcej się tutaj "merytorycznie" wypowiadają wkleję przykładowe dwa komentarze, które dostałem na maila:

email-1.jpg

email-2.jpg

Ogólnie ustosunkowując się do przewodniego tematu używania okresleń w stylu "zachowanie stada baranów, które nic nie myślą TYLKO ślepo wierzą w prawdy obiawione na PiO" było kierowane do zachowań pewnych osób, które nie dość, że nie przynoszą oczekiwanych efektów to są szkodliwe dla całej społeczności zajmującej się pozycjonowaniem/SEO <- do tego było kilka przykładów właśnie takich bezmyślnych zachowań i ignorowania oczywistych faktów. Jeśli natomiast ktoś wziął do siebie to co mówiłem, to w tym miejscu przepraszam oraz przypominam, że zawsze do takich regułek było dodawane, że nie określam nikogo personalnie takimi stwierdzeniami i nie należy brać tego do siebie. Prywatnie gdybym miał ocenić osoby, które najwięcej się tu udzielają to moim zdaniem są to osoby, którym zależy na tym żeby utrzymywać "kłamstwa" serwowane na PiO, gdyż można na tym naprawdę dobrze zarobić -> Jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o kasę

Warsztaty wieczorne były moim zdaniem bardzo dobrymi warsztatami, gdzie w mojej ocenie poświęciłem wystarczająco czasu każdej osobie i każdemu zadanemu pytaniu zadanego + liczę, że moje "ostre" wypowiedzi zmusiły do myślenia i testowania wszystkiego zanim da się temu wiarę.

W przyszłości na pewno zrobimy podział na początkujących i zaawansowanych - tutaj mogę się zgodzić z opinią, że strasznie się druga grupa przeciągneła w czasie i osoby, które mają większe pojęcie o SEO mogły się nudzić jeśli poraz enty powtarzałem to samo -> tutaj małe wyjaśnienie dla tych osób znudzonych - moje "gadanie" kilka razy o pewnych aspektach SEO np (indeksacja czy też narzedzia ahrefs etc) były spowodowane pytaniami na prywatnym czacie, który był prowadzony z uczestnikami w trakcie warsztatów

Zapraszam w tym miejscu na kolejne warsztaty, któe odbędą się 11-13 kwietnia pod tytułem "Zaawansowane techniki pozycjonowania" -> Sprawdź Teraz

Pozdrawiam

Piotr Kiper

PS: Zostały tylko 3 miejsca wolne na 10 kwietnia na dodatkowe spotkanie - osoby, które jeszcze się nie zdecydowały na "prezent" do warsztatów proszę o kontakt na maila z informacją, jaki gratis został wybrany

PSII: Filmy - jeszcze nie miałem czasu się za nie wziąć (są problemy z filmami z wieczornych grup|) -> Jeszcze kilka dni na pewno zejdzie z tym tematem

PSIII: Następna edycja z tej serii dostanie tytuł "Kontrowersyjne warsztaty SEO, które wstrząsną Twoim światem" ;)

PSIV: Tym razem napiszę z przecinkami i innymi znakami interpunkcyjnymi (pisze: sobowtór z piekła rodem)

PSV: Rachunki dla osób które wybrały szkolenie firmowe będą dostępne w panelu klienta omnipanel.pl/panel do jutra

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Panowie każdy ma swoich fanów wielbicieli i anty... więc nie musiecie się chwalić - ot wystarczy ze działacie w słusznej sprawie :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

magik89, o 03 kwiecień 2013 - 12:55, powiedział:

...A co na to KOJOTEK...

Zazwyczaj nie odpowiada na krytykę, jest z tego znany.

Proszę- odpowiedział. Głosów sprzeciwu nie ma więc wszystko jest Oki. Sorry Polsko, znaczy się Sorry Kojot, że wątpiłem w Twoja odwagę cywilną. Widać niesłusznie :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Byłem członkiem grupy o 11 ostatniego szkolenia i wcześniej o 301 też tam któraś grupa.

Co do nadużywania obraźliwych słów, owszem zdarzało się, owszem za często.

Ale no nie przesadzajmy, całe warsztaty prowadzone są w atmosferze "dość luźnej", a sam prowadzący mam wrażenie zwracał się do nas jak do znajomych a nie klientów :). Tak więc kwestia podejścia, czy weźmiesz te słowa do siebie dosadnie, czy dasz się nimi zmotywować.

Bardziej irytujący był fakt, ciągłego echa.

I tutaj określenie barana dla osoby, która przez 5 godzin nie potrafi kliknąć w guzik "mute" jest jak najbardziej trafne.

Co do innych minusów, hmm może zbyt dużo czasu poświeciłeś Piotrze na mapki, przez co brakło czasu na inne - czyli organizacja czasu na dane tematy.

Mimo, iż są to warsztaty dobrze by było, abyś następnym razem zrobił sobie jakiś szczegółowy plan wypowiedzi ;). Tak aby wszystko omówić, a nie ostatnie tematy na szybko.

Cóż po za tym mogę powiedzieć, brakło czasu przedłużył bez problemu ile mógł.

Rozumiem niezadowolenie pewnych osób, bo może oczekiwali, że za 600 zł dostaną gotowego pdf krok po kroku jak pozycjonować, nie robiąc nic i zarabiać gruby hajs.

Według mnie założone tematy zostały dość szczegółowo omówione, a wartościowa wiedza przekazana tak jak się dało.

Ja sam za tą cenę jestem jak najbardziej zadowolony ;).

baner-seostationv2.png

Ja byłam tą jedyną kobietą na drugiej grupie i szczerze to forma prowadzenia tych zajęć nie zrobiła na mnie większego wrażenia. Na pewno zrozumiałam i dowiedziałam się więcej niż na miłym i przyjemnym, z lunchem i poczęstunkiem szkoleniu prowadzonym przez Silesia Sem. Jedynie czego żałuję to tego, że na te dwa dni szkolenia nie wzięłam w pracy urlopu i przez niewyspanie nie byłam w stanie aktywnie uczestniczyć w drugim dniu szkolenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności