Skocz do zawartości

joomla nagłówki h1,h2

hydraul

Rekomendowane odpowiedzi

@hydraul, chcesz wyłączyć czy włączyć nagłówki H1 i H2? Albo mnie oczy mylą albo napisałeś, że wyłączyć?

Barszczu natomiast podaje jeden ze sposobów (zresztą nie najlepszy), jak zrobić nagłówki w H1 i H2. Komponent sh404SEF to kobyła i użycie go tylko do tego mija się z celem.

Nagłówki Hx można w szablonie Joomla! umieścić (albo usunąć) techniką nadpisywania szablonu (template override). To najbardziej poprawna metoda.

Metoda na skróty, to wyłączenie tytułów H1 w parametrach każdego z artykułów (ukryj tytuł). Nawiasem mówiąc nie rozumiem, dlaczego chcesz się pozbyć nagłówków H1 i H2.

@hydraul, chcesz wyłączyć czy włączyć nagłówki H1 i H2? Albo mnie oczy mylą albo napisałeś, że wyłączyć?

Barszczu natomiast podaje jeden ze sposobów (zresztą nie najlepszy), jak zrobić nagłówki w H1 i H2. Komponent sh404SEF to kobyła i użycie go tylko do tego mija się z celem.

Nagłówki Hx można w szablonie Joomla! umieścić (albo usunąć) techniką nadpisywania szablonu (template override). To najbardziej poprawna metoda.

Metoda na skróty, to wyłączenie tytułów H1 w parametrach każdego z artykułów (ukryj tytuł). Nawiasem mówiąc nie rozumiem, dlaczego chcesz się pozbyć nagłówków H1 i H2.

witam, tak chcę wyłączyć, dokładnie chodzi mi o nagłówki h2 ponieważ w kategorii gdzie jest wyświetlana lista artykułów to z każdego tytułu artykułu mam nagłówek H2 i nagle jest np. 6 razy h2 a to nie jest chyba najlepiej z tego co wiem...

https://hydraulik-awarie-krakow.pl/ - wykonywanie instalacji sanitarnych i grzewczych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności