Skocz do zawartości

NAGŁY wzrost backlinków

krl

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie i kiedy mogą być negatywne efekty?

Negatywny efekt to np. spadek rankingu PR. Prawdopodobnie blast puszczony był na ogólnie dostępne, kupione, "prywatne" listy lokalizacji.

Tyle w temacie.

Zresztą @krl zastanawia się skąd przyrost linków po puszczeniu blasta. :) Temat dla działu początkujących.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Najlepiej głową w mur jak się nie ma o czymś pojęcia.

:killer::kwasny:

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Jakie i kiedy mogą być negatywne efekty?

Negatywny efekt to np. spadek rankingu PR. Prawdopodobnie blast puszczony był na ogólnie dostępne, kupione, "prywatne" listy lokalizacji.

Tyle w temacie.

Zresztą @krl zastanawia się skąd przyrost linków po puszczeniu blasta. :) Temat dla działu początkujących.

krl to już olał ten temat po pierwszych wypowiedział mądrych głów bo wyglądało to tak:

pytanie: dlaczego

odpowiedź: bo tak

krl to już olał

No widzisz a wystarczyło kupić dwie domeny, podlinkować je z identycznych miejscówek, później puścić blasta na jedną a na drugą nie, poczekać parę tygodni, przeanalizować, wyciągnąć wnioski.

Przecież lepiej wskoczyć na forum, zadać pytanie i niech mądre głowy mówią, bo przecież wiedzą, bo mi się należy i już!

No popatrz co to za pazerne sknery są, co to się podziało z tym światem, przecież Tobie się należy odpowiedź na to pytanie! Bo Ty chcesz! I już ma być! Najlepiej ze screenami, całą rozprawką i jeszcze z informacją jaka pogoda była w tym czasie, bo może miała jakiś związek z testem.

Nie wiem jak inni, ale ja nie popieram pasożytów i nierobów tudzież dzieci neostrady, którym się wszystko należy, więc na każde pytanie, na które każdy jeden sam może znaleźć odpowiedz testując to na własnej ()() będę odpisywał:

bo tak

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

To po jakie licho tu jesteś?

Jak byś przeanalizował moje posty to byś widział, że już niejednej osobie pomogłem. Większości w sprawach typu: dlaczego dostałem po du**e albo co jest nie tak ze stroną. Domyślam się, że jak już ktoś miał jakiś problem to próbował drążyć temat, coś znalazł, poprawił, ale może nie wszystko. Jednak tutaj jest to ewidentne lenistwo i postawa: bo mi się należy a takich rzeczy nie toleruje. Z resztą jak byś zobaczył na temat tego wątku i na moją odpowiedź to odpowiedziałem w 100% na postawione pytanie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Pewnie z takich samych powodów z jakich PR nie ma znaczenia, dziennie dodaje się do max 5 katalogów, a SWL to największe zło itp, itd. (Dla mniej kumatych to jest sarkazm). Blast to szerokie pojęcie, blast blastowi nierówny i wszystko i tak zależy jaką domenę się blastuje. Jedną wywalisz w kosmos, drugą umocnisz.

zależy jaką domenę się blastuje

Wszystko zależy czym i po co się ją blastuje, znając życie na domenę autora poleciał blast z kupionej na forum albo jakimś sklepie bazy "prywatnej"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności