Skocz do zawartości

Domeny .eu

Saint

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

_MaStErCoBrA_ i Saint

wymieńcie się numerami gg i bo rozmowy nie na temat.

Eurid słusznie odbierze domenę - to w zamyśle miało uniemożliwić kupowanie domen dużych firm tylko po to by je potem odsprzedać za kasę dzięki której kilka lat lub całe życie nie pracować.

_MaStErCoBrA_ - zgłaszać domenę mogłeś w kilku firmach, mieli takie łącza z Euridem że chyba jako jedyny kraj mógł zgłaszać takie same domeny tyle że z innych firm.

Poza tym nie dziw się że by Ci zabrali domenę np. www.mercedes.eu bo taki mały pionek (bez urazy-mam na myśl wszystkie pionki z forum i nie tylko...) gdyby miał szczęście a nie miał Mercedesa po rejestracji domeny zamieniłby ją na... Mercedesa.

Ja np. mam już domenę kubki.eu ale nic z nią jeszcze zrobić nie mogę, ani zmienić DNSów ani nic (mam i tyle)

Sandblasting.eu miałem zgłoszoną w 3 firmach i z każdej otrzymałem maila że domena zastrzeżona.

:D

Kapsel Heinekena

Fajny kubek, fajne kubki i może coś jeszcze

Kubki reklamowe

Mam nadzieje że przyznają bo szkoda by było tych 399zł netto

Jezu - gdzieś ty rejestrował domenę, mi dziś przyznali www.kubki.eu za 50 zł (masz jakiś specjalny rabat że płacisz 8x więcej) ?? !!!

Może i dużo ale tyle wynosiła rejestracja w Sunrise period, skoro mam chronioną nazwę to czemu nie miałbym zarejestrować? Nazwa domeny nie jest może szczytem (bo nie jest) ale niestety wszytkie inne z wyjątkiem org.pl są zajęte, więc wydaje mi się że warto było (oczywiście jak w końcu łaskawie zechcą przejżeć dokumenty)

Wiele ciekawych domen zwiazanych z seo porejerstrowali Holendrzy

Fakt, niedługo będą sprzedawać

Mi holender chwycił wszystkie słowa przy kubkach, szklankach, zdobieniu i reklamie

To się nazywa sprawiedliwość by europe

Kapsel Heinekena

Fajny kubek, fajne kubki i może coś jeszcze

Kubki reklamowe

mozliwe ze kupil a jak nie to pewnie ktos z pozycjonerow z allegro ? :yahoo:
Czy nie została zwrócona Tobie uwaga przez Kolegę Saint-a abyś nie pisał co ci ślina na język [czytaj palce] przyniesie!? A ty znowu swoje, znowu robisz to samo co zresztą sam zdeklarowałeś zaniechać. Nie ładnie tak trolować oj nie ładnie! :soczek:

Co więcej - czytając twoje ostatnie posty widzę, że nie wykraczasz poza jedno góra dwa zdania do tego praktycznie nic nie wnoszące, napisane w jednym celu -> stan licznika + 1 Stawiaj na jakość a nie ilość!

Proponuję aby Mod udzielił koledze _MaStErCoBrA_ stosownej reprymendy i wykasował mój post jako tematycznie nie związany :piwo:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Witam

Ja mam ,jeżeli chodzi o domeny eu, trochę inne pytanie. Udało mi się kupić domenę eu firmy która ma portal branżowy na pl. i na de . Kupiłem to raczej dla siebie ale dzisiaj zadzwonili do mnie i zapytali o cenę .

Nie mam pojęcia ile zawołać ( 100.000zł by mnie zadawalało:) ) Może są jakieś aukcje gdzie handluje się domenami ?

Nie mam też pojęcia jak to się sprzedaje. Może jakieś podpowiedzi?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności