Skocz do zawartości

Domeny .eu

Saint

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hm, ja jakby nie musze nic dopisywac do cpanelu bo az robil mi wpisy do swoich dns z przekierowaniem na Ip innego serwera, wiec nawet gdyby taki serwer nie istnial to ich wpisy w dns powinny kierowac w IP zmyslone - proznie.

Tak czy tak dalej domeny niet, jezeli azet dal xxxx to jutro ich opindole bo mijaja kolejne godziny a domeny niet mimo ze jak sprawdzalem w euroid zostala widoczna tam o godzinie 12 dnia wczorajszego, nigdzie mi sie tam nie spieszy, tylko zastanawiam sie czy azet dal ciala czy tak jest teraz z domenkami EU ze kazda zmiana delegacji bedzie wiazala sie z tak dlugim okresem oczekiwania :D. Zaczekam do ranka jak nie bedzie nic bede pisal do azetowych.

tak z rana napisalem - oni cos zle wpisali i szybko poprawili.

A mowilem, ze wina registera :(

Ja tam teraz domeny kupuje tylko na home.pl. Moze place za niektore i troche wiecej ale mam dobra i szybka obsluge. A jak cos bedzie nie tak to moge pojechac im do Radissona i zrobic awanture ;-)

Pozdrawiam

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

ee ja tam jednak wole Azetow, bo to jest raczej u nich wina personalna.

Z Albertem dobrze sie dogaduje a do home mam tyle samo co do Az :(

Ale takie bajery mnie troszke nerwia, nie bylo go na gg tak bym krzyczal ;) a tak musialem pisac, ale rekacja byla wyjatkowo szybka ;) bo w 20 min

Czytałem całą dyskusję od początku, aczkolwiek mam pytanie, jeśli kupiłem domenkę znanej polskiej firmy szczególnie wszystkim SEO pozycjonerom, dzisiaj, dzisiaj tez przelalem pieniążki i dostalem potwierdzenie, że domenka jest moja i moge wpisywać swoje dns, to czy może ta firma mi ją jeszcze zabrać ? Mimo tego ze zarejestrowałem po Sunrise ?

W EURid widnieją już moje dane tzn Język i Adres e-mail, są podane serwery moich dns i nazwa rejestratora.

Z góry dziękuje za odpowiedz.

P.S. Szczerze myślałem o kupnie pod swoją stronkę. Ale dzisiaj polowałem na paredziesiąt domen i wreście jakas się ciekawa udała ;)

Może odebrać i możesz się o tym dowiedzieć od Euridu.

Wystarczy że zgłoszą wniosek i udoumentują że nazwa domeny jest nazwą ich firmy, znaku towarowego lub głównego produktu.

ciesz się póki masz i abyś miał jak najdłużej

Kapsel Heinekena

Fajny kubek, fajne kubki i może coś jeszcze

Kubki reklamowe

Czyli mimo wychodzi iz mieli czas nie musieli.

Tzn jak znalazlem domene ktora jest zarejestrowana a zloze wniosek do EUROID ze to jest nasza nazwa firmy i chcemy ja zarejestrowac to jest szansa ;) ze dostane taka domenke ?

W nasku tak nie ma, myslalem ze juz zarejestrowanej w wolnej rejestracji nie moga odebrac.

Ale nie bede sie przy niczym upieral bo nie zapoznawałem sie z regulaminami eurid i zasadami rejestracji domen.

Jezeli ktos wiecej sie zapoznal i wie cos na ten temat - czyli otwarta rejestracja i przejmowanie domen przez zarejestrowane podmioty jako firmy to :) czekam, zdobede troszke ciekawych domen juz zarejestrowanych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności