Skocz do zawartości

Jaki smartfon polecacie?

ArTh00r

Rekomendowane odpowiedzi

@Młynek Dołączył: 26-lipiec 15, 36 postów

dobrze, że Ty masz grubo ponad 15 postów..

może pozostań w ogłoszeniach - przecież po to założyłeś konto i naklepałeś pierwszych 15 postów..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

- chińskie softy na starcie są zainstalowane, trzeba je sobie odinstalować

Ja też polecam telefony z chińskimi dodatkowymi softami :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

A coś z windozą polecacie ? 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nokia 930 jako flagowiec ( dosć dawno zaprezentowany ale nowych na razie nie ma bo Microsoft maja taka strategie, walczą o segment tanich i średnich telefonów dla tego odpuścili sobie segment premium), lub inne modele,w zależności jaki rozmiar wyświetlacza potrzebujesz. Sam system Windows dość dobrze działa nawet na słabych smartfonach pod względem ram i cpu, więc to nie ma dużego znaczenia. Same telefony nie są złe ale brakuje mi jakości wykonania i jakości materiałów takich jak w flagowcach Sony.

Dla mnie najlepszym by był Sony Z5 z systemem operacyjnym Windows, ale takiego nie ma :D

Z win mam jedną Lumie 1320, wielkość wyświetlacza 6 cali. Korzystam od czasu do czasu, jest OK.

Na codzień Samsung A5,jest bardzo dobry.

P. S. Ogólnie z powodów bardzo dużego wyboru aplikacji Android jest na pierwszym miejscu u mnie.

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

@Beer - ja mam Lumię 925 już kilka lat i działa świetnie. Zero lagów, zero problemów - rakieta jak w dniu zakupu. Używam do zastosowań raczej typowo biznesowych, czyli telefon + sms + email. Nie gram w gry, aplikacji też zbyt wielu nie mam - endomondo + pakiet office + adobe reader + apka banku PKO + jakieś tam drobne narzędzia.

@Max, jest już nowy flagowiec od MS - Lumia 950 oraz 950XL. Co do mojej Lumii 925 to nie mam żadnych zastrzeżeń co do wykonania - IMHO bardzo ładny telefon, dobrze spasowany, fajne materiały.

• Like 2

Ja mam 1320LTE bardzo brudzi się tył i szybka, jakość tworzyw sztucznych jak dla mnie za słaba. Sam telefon, oprogramowanie, aplikacje jak najbardziej na plus, dobry wyświetlacz, czytelny nawet na zewnątrz.  Najbardziej jestem zadowolony z dedykowanej nawigacji pieszej ( polecam na grzyby i rower), samochodowej (Moduł Glonas i GPS) i dedykowanej aplikacji od Microsoft dla łączenia z zadanym pulpitem ,niezła bateria i dość mało katuje baterie w trybie pracy jako rooter wifi. Korzystam od ponad roku i nie zauważyłem braków potrzebnych mi aplikacji w sklepie.Za cały czas użytkowania wydałem na aplikację ok 200 zł ( 100 zł darmowy bon od NOKIA).Mam mini klawiaturę na BT z touchpad i 2 przyciskami więc po serwerach poruszam się bez problemu. 

no co do wina to używam lumie 640lte, ma wszystko co trzeba: zadzwonić się da, smsa napisać, maila sprawdzić, zdalny pulpit, nawet meczyk obejrzeć :) chodzi elegancko, nic się nigdy nie zacięłó, gry, face'y i inne bzdety mnie nie rajcują, więc mam to w d...e :)

edit: do tego powyżej: mi się nie brudzi, może kwestia czystości kieszeni :D

Edytowane przez qazy

Ja się właśnie przymierzam do zakupu jakiegoś telefonu bo mój LG w końcu wyląduje na ścianie albo poleci przez okno.

Teraz mam androida, ale chyba na windowsa się przeniosę bo telefon u mnie to głównie dzwonienie i maile, a android mi się znudził + zamula po czasie.

Szukam czegoś do 1000zł, nie muszę mieć najnowszego flagowca bo i tak nie wysyłam rakiet w kosmos, ani nie obliczam rozmiaru wszechświata :)

Nokia 930 mi się podoba, ale szkoda mi dokładać 400zł do budżetu na telefon

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Jakby ktoś myślał o szajsungu S4 to od razu mówię, że bez akumulatora w plecaku nie ma sensu brać tego sprzętu. Bateria od nowości trzyma po jeden dzień i to przy dobrych wiatrach, mimo okrojenia softu do niezbędnego minimum. Jak mnie coś zainspiruje to nawet i ledwo na 3h starcza...

@Darq dawno Cię tu nie widziałem, czyżby jakiś dłuższy odpoczynek?

Potrzebujesz linków? Pisz!