Skocz do zawartości

Jaki smartfon polecacie?

ArTh00r

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, MaxPan napisał:

Zastanawiam się czy złącze HDMI od tak częstego włączania i odłączania nie zepsuje się mechanicznie, ale chyba nie.

Może, miałem taki przypadek.Dokup coś takiego: https://allegro.pl/oferta/g-kabel-adapter-rozdzielacz-1x-hdmi-do-2x-splitter-10591685125

I niech żona korzysta.Jak coś się popsuje to najpierw w 1 wyjściu, później w 2. Także z 4 lata spokojnie wystarczy lub więcej.

Warunek jest jeden aby włączała do przejścówki, a ona była na stałe w HDMI (wejście) podłączona.

Edytowane przez Finan

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Ale wtedy trzeba rozdzielacz nosić podłączonym ciągle do laptopa, a w torebce którą ma na laptop tak miejsca nie ma :D . Ona każdego dnia 3-4 razy podłącza i odłącza kabel HDMI w laptop, A gniazda HDMI z zasady nie są zrobione dla częstego włączania, USB ma inna budowę. Zawsze można w serwisie wymienić, mam oficjalny serwis Huawei blisko, własnie wybieram się w P30 PRO baterie wymienić, dostałem wiadomość, że za 99 zł wymieniają na oryginalna.

• Like 1
  • Thanks 1

• 1 rok później...
W dniu 6.03.2021 o 11:23, Nikonem napisał:

Dostałem ofertę z Warty za 999. Wartość S21 teraz 6547. Ubezpieczenie obejmuje:

Okres ubezpieczenia:
Dwa lata ochrony w zakresie uszkodzenia/zniszczenia w wyniku wypadku lub przepięcia, kradzieży z włamaniem, rabunku."

No i uszkodziłem wyświetlacz 16 maja 2022. Telefon upadł mi z ręki na stół nad którym go trzymałem. 10, 15 cm? Upadł na kant i po wyświetlaczu. Z około połowy zrobił się czerwony ekran, góra działała. Kupiłem telefon zastępczy (Galaxy A52s 5G), a ze dwa tygodnie temu pomyślałem, że wkrótce mija okres ubezpieczenia i warto coś z tym zrobić. W końcu !!!

Okazało się, że mam 7 dni na zgłoszenie uszkodzenia telefonu :wow: Powiedziałem, że nie mogłem znaleźć Umowy i w ogóle byłem zajęty. Przyjęli i uznali moje zgłoszenie. Darmowa wysyłka i powrót telefonu Z Paczkomatu. Moje zdziwko dzisiaj: wymienili nie tylko wyświetlacz, ale baterię i część obudowy!!! Wszystko free w ramach ubezpieczenia :D

spacer.png

• Like 2

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

1 godzinę temu, Nikonem napisał:

No i uszkodziłem wyświetlacz 16 maja 2022.

a to dlatego weszła aktualizacja od Google w maju 2022? ;)

• Haha 2

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint