Skocz do zawartości

Jaki smartfon polecacie?

ArTh00r

Rekomendowane odpowiedzi

@Nikonem: O baterii przy średnim używaniu niewiele powiem, ponieważ używam intensywnie (głównie do internetu) i ładuję praktycznie codziennie wieczorem.

Co do zasięgu - podróżuję z internetem mobilnym (modem Huawei E372) i zdarza się, że modem nie łapie internetu na wiosce, a iP sobie radzi (oba urządzenia są w tej samej sieci, tj. Orange).

Na dźwięku się nie znam, mnie zadowala ;) Jeśli chcesz więcej na ten temat to forach o sprzęcie muzycznym można znaleźć długie tematy, m.in. jakie słuchawki dają najlepsze efekty.

• Like 1

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Aktualnie mam LGP920 w zasadzie jestem a właściwie byłem zadowolony bo po kąpieli telefon (po pewnym czasie) musiałem oddać do serwisu. Za kilka miesięcy mogę wziąć nowy dlatego się zastanawiam. Ładowanie po jednym dniu to raczej standard w tego rodzaju urządzeniach ;)

Do tej pory myślałem o S4 ale będę musiał się dokładnie zastanowić.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ma Xperie T jestem zadowolony. Zetka dostanie pare nowych funkcji więc warto pomyśleć. Telefon śmiga szybko. Można zrootować i bawić sie do woli androidem

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

[Fanboy mode]

Korzystam z różnych wersji iPhone od lat i - wbrew temu co pisał ktoś wyżej - polecam iP5. O zaletach można przeczytać wiele w sieci, więc nie widzę sensu, żeby się tutaj rozpisywać ;) Telefon sam w sobie jest świetny i wygodny w obsłudze, a w połączeniu z ekosystemem i współpracą z innymi urządzeniami Apple spisuje się kapitalnie.

Nie bardzo rozumiem co może znaczyć "przerost formy nad treścią" w odniesieniu do telefonu, zwłaszcza tak minimalistycznego jak iP (przez minimalizm rozumiem prostą i przemyślaną budowę urządzenia oraz interfejsu aplikacji, gdzie zbędne funkcje są niewidoczne). Produkty Apple moim zdaniem cechuje właśnie minimalizm formy.

[/Fanboy mode]

Zgadzam się w 100%.

Sama aktualnie jestem na Androidzie, ale nie do końca mnie bawi :) Czuję niedosyt względem iOS.

Co do Galaxy vs. Sony, wolę Sony. Naprawdę dobry sprzęt, tylko dla kogoś kto lubi duuuże wymiary. Ja nie.

• 2 tygodnie później...

Android 4

przez aktualizacje na tą gównianą 4kę rozsypała mi sie galeria zdjęć w xperii i raz mam dzwięki smsów raz nie :( pieprzony szajs ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

przez aktualizacje na tą gównianą 4kę rozsypała mi sie galeria zdjęć w xperii i raz mam dzwięki smsów raz nie :( pieprzony szajs ...
Ja nie mam Androida 4 i jestem zadwolony z Xperii, może wróć do poprzedniego Androida a odzyskasz dzwięk :P

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

• 2 lata później...

Także obecnie zastanawiam się nad zakupem między dwoma smartfonami samsung galaxy s4 i sony experia z  jak się rozglądałem nadal wydają się to być całkiem dobre modele w przedziale cenowym tak do 1000 warto obecnie jeszcze w te modele inwestować czy może da się znaleźć teraz coś lepszego?