Skocz do zawartości

dla rozluźnienia atmosfery

lordbart

Rekomendowane odpowiedzi

3. Prawie jak... :D (Żywiec)

Ta reklama również mnie się podoba, ale z wyjątkiem tej sceny, gdzie pokazują zadymione miasto i ...."prawie jak w Żywcu". Ja wtedy myślę: cholera, to może być jeszcze gorzej? Ale w tym Żywcu to musi być syf". Czy ktoś kojarzył podobnie ?

Eksperyment Discover.pl

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pamiętacie może reklamę z MTV sprzed 6 lat ?

To leciało chyba "Geraaaapppaaaaa"

Uwielbiałem tą reklamę - jedna z pierwszych "absurdalnych".

A przestałem "nielubić reklam" jak ... sam zaczałem wyświetlać w serwisach reklamy - w końcu nie mogę mieć rozdwojenia jaźni na "telewizyjna - be a netowa - cacy".

To i ja się wypowiem :D

Najbardziej debilna reklama była Ery z nauczycielką wydzierającą się na dzieciaków.

to byla reklama plusa

[Edit]

Przy okazji. Powiedzcie co jest na tym obrazku https://www.unikomp.com.pl/zagadka.jpg :D

słoń jakiś czy co?

mi sie wydaje, ze Microsoft ma dobre reklamy

glupawe zawsze mial Zywiec, ostatnio tez Kompania Piwowarska ma nienajlepsze

https://' target="_blank">

sq- Aero Plan

Ale w tym Żywcu to musi być syf". Czy ktoś kojarzył podobnie ?

Bo w Żywcu jest syf. Mam tam klientów i mam okazję bywać. Co prawda jakiegoś specjalnego zadymienia nie ma (małe typowe polskie miasteczko z jedna główną ulicą - nie ma się co dymić), ale w promieniu 600m od browaru śmierdzi niesamowicie (w upalne dni nawet dalej). No i jezioro żywieckie - pierwszej klasy czystości też nie jest (szczególnie jak sie pół śląska w lecie zjedzie).

Gdybyście natomiast zobaczyli ten "potoczek" z którego Żywiec czerpie "krystalicznie czystą górską wodę" to... :D

Pozdrawiam,

Z

simplus jest tragiczny... jest wiele reklam, ktore na sile chca byc smieszne, ale co z tego? np. heyah "ładujemy ..." ładowac to oni sie moag... tragedia siec kreowana na mlodziezowa na sile czy ja wem czy im to wyszlo do kona zwlaszcza, ze bazuja na sereotypowych wzorcach. Chyba najbardziej mnie irytuja reklamy srodkow czysosci moze proszki do prania nie sa teraz tak tragiczne, ale wszystkie domestosy i inne... Sympatyczna jest reklama koncentratu pomidorowego łowicz.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

to byla reklama plusa
Może i plusa, nie pamiętam.
słoń jakiś czy co?
I tym sposobem wygrałeś linka przez miesiąc w mojej stopce :)

Napisz tylko co ma tam być :)

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności