Skocz do zawartości

Pomysł na budowe zaplecza - prośba o opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Wydaje mi się przynajmniej, że pomysł z 20 IP i WP-Katem jest okej

I na wszystkich WP ? ;) ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Lepiej jest postawić kilka stron linkujących bezpośrednio i je dobrze podlinkować z automatu. Takie jest moje zdanie.

W tym pomyśle ryzyko straty zaplecza przez bany jest (wydaje mi się) dużo mniejsze. Jednak po jakimś czasie i przyswojeniu tematu do odpowiedniego poziomu taki schemat wydaje się być dobrym, bo miałby ogromną moc. Fakt, ryzyko zbanowania dużo większe, ale zrobiony z głową może być bardzo silny.

To są moje spostrzeżenia... Mógłby się ktoś do nich odnieść?

A polecasz inne rozwiązania?

Myślałem jeszcze o SEOKatalogu, ale jakoś WP bardziej jak dla mnie wydaje się być ogarniętym.

Było już trąbione wielokrotnie o tym jak mniej więcej wygląda "naturalne zaplecze" czyli dywersyfikacja źródeł i skryptów ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności