Skocz do zawartości

Jakie linki są lepsze ?

Hagen

Rekomendowane odpowiedzi

Cwaniakowania... ciekawe gdzie ty za uwarzyłeś cwaniakowanie. Jeżeli bym cwaniakował to bym wszystkich tutaj was pouczał, mimo waszej większej wiedzy. Oceniasz mnie po założeniu konta no forum. No nieźle. Dam Ci więcej statystyk jeżeli chcesz.

Mam 22 lata zajmuje się projektowanie stron internetowych od ponad 4 lat, pozycjonowaniem interesuje się od roku, a wasze formu przeglądam od 3-4 miesięcy.

Ty mnie określiłeś jako lajka po założeniu konta na tym forum. Ciekawa ocena z Twojej strony. Bardzo ambitna bym powiedział.

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Doceniam to i szanuje. Po prostu drażni mnie to że zamiast dyskutować o głównym problemie czy temacie to dyskusja sprowadza się do niesmacznych porównywań.

"Podziwiam ludzi którzy czerpią siłę do bezsensownego dyskutowania niezwiązanego z tematyką."

Witam. Mam takie pytanie. Lepiej posiadać 25-30 linków PR8-PR9 czy 5 000 linków PR1-PR2 ?

30+ linków z pr8-9

a te 5 000 daj no follow ;)

Jeżeli czegoś nie da się zrobić, potrzebny jest ktoś kto o tym nie wie ... Przyjdzie i to zrobi

Jaka fraza? :) 5 tysi może być banik. :D

tak, tak będzie banik,, podesłać tobie strony żebyś zrobił banik na nich?? Zapłacę... jak nie będzie banika wtedy zapłacisz mi pasuje??? Z reszta był tu parę dni temu osobnik co mówił że od 30 wpisów w katalogach będzie ban, tez dałem jemu taka propozycje biznesowa, nie odezwał się....

MaxPan i o taka wiedzę mi chodzi... własnie się boje o to ze google to potraktuje jako span czy coś w tym stylu i dostane bana...

Jak wspomniałem wcześniej, interesuje się pozycjonowaniem, lecz chciałbym zacząć wykorzystywać swoją wiedzę do pozycjonowania strony. Wcześniej mnie zadowalała pozycja w pierwszej 20 na wybrane prze zemnie frazy. Jednak teraz chciałbym się znajdować z czołówce.

Jak zacząć pozycjonować stronę tak aby google nadal traktowało ją przyjaźnie i żeby nie dostać bana. Przede wszystkim chodzi mi o te linki...

Ale zrozum jedno linki mogą zamieszczać do twoje strony nie tylko Ty i twoje koledzy, nie jest to zabronione w żaden sposób, co więcej Google to nazywa naturalnym linkowaniem, wiec jeśli by za same linki można było dostać ban to był by zbyt pięknie :D Logicznie pomyśli jeśli za dodanie 5000 linków dostaniesz ban to w 10 dni można wykosić cala konkrecje. Bo nikt nie zabroni tobie linkować stronę sąsiada co kupił właśnie nowy samochód i zarobił na niego w swoim sklepie internetowym.

MaxPan już Ci tłumaczę moje zaniepokojenie. Pan Michał (autor wcześniej poruszanej przez nas książki) na 256 stronie książki w podrozdziale o "Masowym zdobywaniu linków" pisze "Zdobywanie w ten sposób linków do strony jest ogólnie uznawane za nie do końca etyczne i często bywa zgłaszane wyszukiwarkom przez konkurencję"

Rozumiem ale teraz na tyle każdy zgłasza konkrecje z Google niema sposobów odróżnić kto to robi, ty który walnął na stronę konkurenta 10 000 linków, a później zgłasza stronę , czy prawdziwy altruista i milosnik "czystych topów". Wcześniej nie było tak masowe podpieprzania stron do Google i sama instytucja "spam raportu" jakoś jeszcze działała. Teraz sami się przyznają ze to już jest delikatnie mówiąc olewana.

Wiec jeśli chcesz pozycjonować tzreba ryzykować, nie chcesz ryzykować siedź, pacz w monitor i czekaj aż inni za darmo będą polecac twoja stronę i zamieszczać linki na swoich stronach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności