Skocz do zawartości

Jakie linki są lepsze ?

Hagen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Uwaga, zdradzam- wykonuj testy, nie trać czasu na wypytywanie na forum. Każdy ma inne doświadczenie, potrzeby, metody pracy. Dlatego rozwiązanie dobre dla xana (czy dla kogoś innego) nie musi być dobre dla Ciebie. Stawiaj strony linkuj i testuj. W ten sposób najszybciej uzyskasz odpowiedź na Twoje pytanie. O Seobohaterze wspominał już Max. Do roboty :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Nikonem rozumiem że się troszczysz o mnie i o moją pozycję w google, ale bez przydatnej wiedzy moje działania będą znikome...

Ja nie czekam na złotą radę która da mi 1 pozycje w google tylko cały czas staram się pozycjonować swoją stronę + dodatkowo dowiadywać się od was czegoś nowego...

Widzę, że kolega Hagen nie do końca zrozumiał przesłanie użytkownika gryfcentrum:) A co do wskazówek, to pierwsze pytanie czy kolega woli robić wszystko sam i za darmo czy ma jakiś budżet na pozycjonowanie? Jeśli to pierwsze to wiadomo, w sieci istniej wiele darmowych, ale moderowanych katalogów, nie przyjmują one jakiegoś okrutnego spamu, więc są w miarę wartościowe i można do nich dodać wpisy. Jeśli natomiast kolega chce wydać jakiś pieniądź, a nie ma zbyt wiele czasu to oczywiście grupy katalogów. Uważam, że Hagen to taki tajemniczy Don Pedro, mówi, że wiele czytał, że wiele poznał a w samych postach wygląda jak kolega z klas 1-3 podstawówki (a może coś pomiędzy przedszkolem a zerówką). I tu zachodzi pytanie... jaki ten Don Pedro naprawdę jest:)

Polecam firmę odAdoZ Przeprowadzki Gdańsk.

Widzę ze już powstają legendy na mój temat :o

Szkoda że Pan Bartek C. nie za uwarzył mojej ironicznej odpowiedzi na ironiczne pytanie.

hmm fajnie by było być w 1 podstawówce i się interesować takimi rzeczami, w wieku 20 lat pewnie został bym małym geniuszem.

BTW. Budżet kolega posiada, ale chce spróbować własnych sił. Jak się nie uda to się uruchomi budżet. Mark Zuckerberg też miał wybór i wielki budżet w zanadrzu, a jednak wolał sam się trochę napocić

w wieku 20 lat pewnie został bym małym geniuszem.

W tym wieku to już się zostaje co najwyżej normalnym geniuszem.

Mark Zuckerberg też miał wybór i wielki budżet w zanadrzu, a jednak wolał sam się trochę napocić

Ta, a gdzie miał ten budżet? Ty nawet filmu dokładnie nie obejrzałeś.

Hagen, ciężko zauwazyć ironiczne odpowiedzi na ironiczne pytania skoro są one podobne do tych poważnych. Temat jest wałkowany przez już 4 strony, pomoc na tym forum nie wygląda tak, że pewni użytkownicy mówią co masz robić a Ty to powielasz i jest ok. Żeby dostać pomoc to moim zdaniem musisz zrobić coś sam, jeśli nie przyniesie to efektów bądź egekty negatywne to wtedu zadaj pytanie, na pewno uzyskasz odpowiedź, że coś byo źle itp. Ja np. dwa razy uzyskałem zadowolające efekty dla swoich stron (czytaj nr 1) a potem one spadły, postanowiłem inaczej linkować nowe domeny i jak na razie jest ok. Spróbuj najpierw coś zrobić, a jak będą efekty, nawet pozytywne to zapytaj jak je wzmocnić...

Polecam firmę odAdoZ Przeprowadzki Gdańsk.

Widzę wkroczyli teraz Panowie robiący sztuczny tłok.

A Pan Faraday niech dokładnie obejrzy film i wyciągnie wnioski.

To ostatni mój post w Tym temacie, bo jak sądzę rozmowa się stoczy na jakieś bezsensowne tematy. Tego czego chciałem się dowiedzieć, to się dowiedziałem.

Na debilne pytanie nie otrzymasz poważnej odpowiedzi, nie wiem na co liczyłeś, na podanie linków gdzie masz dodać swojego linka?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Widzę, że kolega Hagen nie do końca zrozumiał przesłanie użytkownika gryfcentrum:) A co do wskazówek, to pierwsze pytanie czy kolega woli robić wszystko sam i za darmo czy ma jakiś budżet na pozycjonowanie? Jeśli to pierwsze to wiadomo, w sieci istniej wiele darmowych, ale moderowanych katalogów, nie przyjmują one jakiegoś okrutnego spamu, więc są w miarę wartościowe i można do nich dodać wpisy. Jeśli natomiast kolega chce wydać jakiś pieniądź, a nie ma zbyt wiele czasu to oczywiście grupy katalogów. Uważam, że Hagen to taki tajemniczy Don Pedro, mówi, że wiele czytał, że wiele poznał a w samych postach wygląda jak kolega z klas 1-3 podstawówki (a może coś pomiędzy przedszkolem a zerówką). I tu zachodzi pytanie... jaki ten Don Pedro naprawdę jest:)

Pozycjonowanie to nie tylko katalogi, powiem więcej większość bardziej doświadczonych kolegów w swym portfelu linków ma max jakiś promil linków z tego źródła

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności