Skocz do zawartości

Przetestowałem 5 serwerów szukając tego jednego i ...

dhryn

Rekomendowane odpowiedzi

To jeszcze jeden głos więcej w tej sprawie.

Mogę sporo powiedzieć o działaniu niektórych serwerów gdyż około 2 miesiące temu robiłem testy pod kątem szybkości działania serwerów, obsługi paneli administracyjnych, kontaktów z adminem itp. Dodam, iż cena też miała znaczenie. Z tym ,że prowadzimy sklep internetowy (dosyć duży) więc szukaliśmy czegoś więcej niż konto typu 'start' czy 'początek'. Ale do rzeczy. Do tej pory ze swoim sklepem byliśmy na serwerze: az.pl, superhost.pl, home.pl, kei.pl, name.pl. Jak widzicie niektórzy to poważni gracze na rynku. Ale tak naprawdę z tych firm godną zainteresowania okazała się jedna .... super kontakt z adminem (admin dostępny 24 godziny - nawet o 3.00 w nocy), w miarę prosty panel administracyjny ale dla nas te opcje są w zupełności wystarczające, serwer chodzi jak trzeba - żadnych przerw (przez 2 miesiące - tyle już jesteśmy na tym serwerze). Mogę powiedzieć, że sklep dostał skrzydeł - zaczął śmigać. Jesteśmy bardzo zadowoleni. I pewnie się zastanawiacie, który to serwer. Oh tyle testów i nerwów... Dobry serwer to klucz - do sukcesu oczywiście.

Proszę tylko nie pisać,że nie podałem jaki to serwer bo podałem:)

Ja hostuje stornę na superhost.pl i polecam każdemu.

Przejrzysty panel, praktycznie bez awaryjny i szybka obsługa telefoniczna za darmo [0800 - itd.]

Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl 

Szeroki wybór Łożysk samochodowych

Polecam również Praca Bielsko

Masz na myśli az.pl ????

No to chyba głupi żart.

Korzystałem z superhost, i365 i niestety az.pl i az.pl jest najgorszym hostingiem.

Wolny i często nie działający, jeśli ktos chce mieć poważną stronę to nigdy tego hostingu!!!

Hehe, przecież napisałem o jaki chodzi. Trzeba trochę pomyśleć. Ale jeżeli chcesz odpowiedzi wprost to nie az.pl:)

kei.pl ? Prawie by sie zgadzalo :D

Masif, poczytaj sobie tematy o superhost na tym forum :) Choc nie twierdze, ze sie nie zmienili. Ale "moja" strona sie miesiac temu od nich wyniosla.

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności