Skocz do zawartości

Po wpisaniu nazwy firmy nie wyświetla się w wynikach

gugajer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Założyłem stronę internetową za pomocą joomli i umieściłem na jednym z serwerów. Domyslna domena na serwerze to przykladowo xyz.vcard.pl

Wykupiłem domenę w szablonie "nazwafirmy.pl " i zrobilem przekierowanie do strony z ukryciem adresu.

Nazwa firmy tworzona jest przez dwa wyrazy, po jej wpisaniu do google nie wyswietla w ogóle jej w wynikach.

Nie chce tutaj podawac jak sie nazywa ale nazwa jest dość unikalna.

Nie zalezy mi w ogole na mocnym pozycjonowaniu na podstawie innych słów kluczowych w branży, chodzi mi tylko o to zeby po wpisaniu w wyszukiwarce nazwy firmy wyswietlal sie link do mojej strony.- niekoniecznie pierwszy, moze byc drugi trzeci , piąty...

Czy laik moze to jakos zrobic ?

@daniek - wszystko zależy od budowy katalogu, od jego linkowania wewnętrznego, od tego czy ma sitemapę czy nie, czy jest podstrona z linkiem do wpisu czy link pojawia się na stronach kategorii (wtedy ciężej podlinkować taki wpis). Od tego wszystkiego zależy to jak szybko będą indeksowały się wpisy. Sama moc katalogu zależy od zdobytych linków.

Autorski katalog musiałby być naprawdę dobrze dopieszczony, żeby być lepszy od seoka.

@gugajer - zbierać linki do swojej strony

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności