Skocz do zawartości

Ocena BEZobaw

pabart

Rekomendowane odpowiedzi

co o tym myslicie ?

Czerwony mocno daje po oczach. Trochę zbyt mocno jak na mój gust.

Nie wiem czemu ramka z zawartością cały czas tak się trzęsie.

Dlaczego portfolio trzeba sobie ściągać a nie można niczego obejrzeć. Minimum 5-6 MB zzipowany plik. Sądzisz że to zachęca klienta do zapoznania się z materiałami.

Dlaczego w poszczególnych działach np. fotografia jest tylko kilka zdań o tym co robicie a ani jednego obrazka jak to może wyglądać. Ja właśnie w działach spodziewałem sie przykładów prac.

Dział galeria nie sugeruje swojej zawartości. Jak to już ktoś zauważył przyjętą nazwą jest portfolio.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Pabart, na Twoim miejscu żyłbym nadzieją, że Twoi potencjalni klienci są bardziej cierpliwi niż ja. Na stronie nie zobaczyłem żadnych informacji, bo latające wynalazki, trzęsące się ramki, pływające łódki i inne przeszkadzacze ładowały się przed treścią. Nie doczekałem, zamknąłem, podziękowałem, nie wrócę.

A mnie z zwiastunem horroru a nie stroną agencji reklamowej. Przeładowanie formy nad treścią. B)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nie wiem jaka jest grupa docelowa i czy to jest bardziej serwis informacyjny czy jakaś ogólna prezentacja, ale zawsze przy robieniu całości we flashu trzeba się liczyć z tym, że ktoś sobie odpuści.

Graficznie niektóre elementy bardzo mi się podobają a niektóre nie - np logo,

no i

nienawidzę czcionki Maszyna AMG :-)

bo jest tak strasznie przeeksploatowana i opatrzona (nad czym cierpię osobiście, bo lubię TAKIE czcionki, ale nie TĘ)

To co się dzieje po najechaniu na menu nie podoba mi się, poza tym poszczególne działy wydają mi się być trochę niespójne, dźwięki nie do końca mi pasują.

Bardziej pasowałoby mi to do jakiegoś serwisu produktowego, np strony jakiegoś filmu, jakiejś akcji itp, aczkolwiek tak jak wspomniałem, nie wiem do kogo jest adresowana strona - czy powstała po prostu po to, żeby cokolwiek było, czy ma na zadanie przekonywać potencjalnych klientów do skorzystania z waszych usług (bo są tacy, dla których ważne jest to co się robiło dla kogoś a nie jaką się ma własną stronę itd itd)

No i ostatnia rzecz - nazwa firmy kompletnie mi nie pasuje do charakteru waszej działalności.

I teraz mam trochę mieszane uczucia - niektóre rzeczy są ładnie wykończone i mają jakieś "smaczki" a niektóre mi kompletnie nie leżą

Tak więc mam prośbę - napisz nam proszę, po co zrobiłeś tę prezentację, tzn dla kogo i jakie jest jej przeznaczenie a będzie można powiedzieć coś więcej :-)

W chwili obecnej, gdyby ktoś szukał ludzi do zrobienia prezentacji (zakładając, że nie znałbym żadnego flashowca) to bym was polecił (bo niektóre rzeczy są smaczne, jest jakaś tam próba wprowadzenia klimatu na stronie itp), natomiast co się tyczy stron www... to powiem szczerze - nie chciało mi się ściągać tego pdfa...

Podsumowując, wrażenia ogólnie mieszane, z przewagą tych pozytywnych (niektóre zdjęcia są dobre, ładna kompozycja) itp.

A mnie to bierze.

Delikatne uwagi:

1. Ikonka przycisk do strony głównej nie wygląda jak powrót do strony głównej, powinien być siakiś domek.

2. Portfolio powinno faktycznie być portfoliem i dobrze, żeby mozna było cos zobaczyć bez pobierania

3. Menu jesli jest na dole strony powinno nieco bardziej się wyrozniać.

A teraz pomysł do wykorzystania:

Kolorystyka i elementy graficzne nieodwołalnie pasują mi do jesienii.

Teraz mamy początek wiosny.

Może zmienicie sobie co porę roku kolorystykę na pasująca do danej pory?

Jak się zdecydujecie to piwo dla mnie :)

Pozdrawiam

Czerwień - zniosłem

Flasha - zniosłem

Braku konkretnych i ciekawych info juz nie. Do tego ta lipna czcionka (maszyna do pisania).

To się nadaję żeby popatrzeć - czasem nawet przyjemnie, ale nic więcej.

przyjmuje tylko pochwały

No to ja Cię chwalę :)

Szczególnie za to czego nie widać

<noembed>O firmie<br>
Agencja reklamowa BEZobaw powstała na bazie agencji "MOZAIKA" założonej
w 1999 roku, przez zespół ludzi z branży reklamowej,
którzy swoje do�wiadczenie  zdobywali w krakowskich
i warszawskich agencjach reklamowych. <br>
O profesjonalizmie zespołu stanowi udział w dużych projektach
multimedialnych, internetowych, poligraficznych, fotograficznych oraz
filmowych dla polskich jak i zagranicznych firm.<br>
<br>
Multimedia<br>
·    intensywniejsze
oddziaływanie poprzez: grafikę, animacje 3D, filmy video, nagrania
d�więkowe, lektora, wersje językowe <br>
·    interaktywno�ć<br>
·    szybka aktualizacja i
możliwo�ć rozbudowy<br>
·    prezentacje firm lub
produktów, do celów marketingowych i
szkoleniowych, informatory, przewodniki, dodatki do gazet czy ksišżek,
encyklopedie multimedialne.<br>
<br>
Poligrafia<br>
·    projektowanie -
profesjonalne usługi projektowe i skład komputerowy<br>
·    przygotowanie do druku cały
proces przygotowania do druku - od pomysłu i projektu, poprzez
skanowanie, obróbkę cyfrowš, złożenie i na�wietlenie<br>
·    druk i oprawa
współpraca z najlepszymi drukarniami, również
rolowymi<br>
<br>
Fotografia<br>
·    fotografia: reklamowa,
dokumentacyjna i reportażowa. <br>
·    własny bank fotografii,
współpraca z agencjami fotograficznymi.<br>
·    sesje fotograficzne w
plenerze i w studiu<br>
·    cyfrowa obróbka
fotografii<br>
·    odbitka, diapozytyw,
negatyw, wydruk<br>
·    współpraca z
wizażystami, modelami i modelkami, agencjami fotomodelek i
statystów.<br>

....................DŁUŻSZY CIĄG DALSZY WYCIĄŁEM
</noembed>

Dla mnie to wygląda raczej jak stronka jakieś typowo lewicowej partii, a nie agencji reklamowej :)

Druga sprawa - może uznacie, że się czepiam, ale IMO w profesjonalnej firmie przydało by się takie info jak NIP i REGON ;)

Kolejne - profesjonalna firma korzystająca z kilku ogólnodostępnych brushy + darmowy font, też mnie to jakoś nie przekonuje.

Jak dla mnie całość wygląda jakby zrobił ją ktoś kto przeczytał kilka tutoriali, sciągnął z stocków pare fotek, i myśłał, że jest master - twierdzę tak ponieważ stronka jest przeładowana przeróżnymi, nie zawsze pasującymi do siebie elementami, brakuje wyczucia estetyki u twórcy, oraz większy nacisk nałożony jest na flashowe "wodotryski", a nie na nawigację i wygodę użytkowania.

Na koniec dam dla kontrastu taką sieciową perełkę do oglądnięcia :usta:

https://www.thanea.com/ars/

to telepanie wszechobecne i czerwień tylko generuje niepotrzebną adrenalinę... przy oglądaniu stron raczej potrzebny jest spokój ;) Jedno jest IMO za to pewne- klienci nie zapamiętają nazwy firmy, ale stronę będą pamiętać: "no wiesz, ta firma co oni mieli taką stronę czerwoną taką trzęsącą..." ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności