Skocz do zawartości

[google maps] Dziwny telefon...

BullTerrier

Rekomendowane odpowiedzi

Coraz więcej takich naciagaczy. Do mnie przedwczoraj zadzwonił przedstawiciel pewnego katalogu (fima z Zakopanego), proponując rozszerzenie wpisu, bo teraz jest tylko wizytówka. W czasie rozmowy wszedłem na ten ich katalog PR=0, Linków zwrotnych kilka, zupełnie bezwartościowy. Pytam gościa za co chcą pieniądze, jeżeli mają PR 0. Facet: niesłyszę, więc powtarzam pytanie, znowu niesłyszę, no to jak ryknąłem, to facet chyba zrobił w majty. jeszcze przejechałem się po nim jak po łysym burku i zrezygnował z namawiania mnie do płacenia za nic.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności