Skocz do zawartości

Czy Blogi np WP coś Wam pomogły?

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli forum ma linki wychodzące DF to tak, większość darmówek ma wychodzących NF, Jak zrobisz takie forum wrzucisz trochę dowolnego tekstu i podnęcisz roboty do odwiedzania, to takie forum nadaje się nieźle do indeksacji linków, roboty G odwiedzają aktywne fora nawet kilka x dziennie. Co do mocy linków to jest marna.

Jeśli chodzi o stronę docelową i zapleczową reklamującą pewien towar czy usługę jaką jest wynajem domku, to warto pozycjonować obydwie, gdyż jak na strony, które mają być w zasadzie ogłoszeniem są spoko. Co do forum to ja nigdy nawet o tym nie pomyślałem, w końcu, żeby forum było wartościowe to trzeba mieć na nim użytkowników, nie wspomnę już, że pewnie ciężko do nich dotrzeć, ale wiąże się to też z administrowaniem tego forum, sprawdzaniem postow i użytkowników, aby nie spamowali, nie znam się, ale chyba jest z tym dużo pracy, zbyt dużo, aby robić z tego tylko i wyłacznie zaplecze.

Polecam firmę odAdoZ Przeprowadzki Gdańsk.

Jeśli chodzi o stronę docelową i zapleczową reklamującą pewien towar czy usługę jaką jest wynajem domku, to warto pozycjonować obydwie, gdyż jak na strony, które mają być w zasadzie ogłoszeniem są spoko. Co do forum to ja nigdy nawet o tym nie pomyślałem, w końcu, żeby forum było wartościowe to trzeba mieć na nim użytkowników, nie wspomnę już, że pewnie ciężko do nich dotrzeć, ale wiąże się to też z administrowaniem tego forum, sprawdzaniem postow i użytkowników, aby nie spamowali, nie znam się, ale chyba jest z tym dużo pracy, zbyt dużo, aby robić z tego tylko i wyłacznie zaplecze.

Ale w jakim celu mają być użytkownicy, to klasyczne forum do indeksacji ( nikt inny nie musisię zalogować ;) ), wrzucasz trochę tekstu, delikatnie linkujesz a roboty G ganiają po nim jak szalone indeksując linki. Jedni używają do tego SWL inni takich for.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności