małydzo Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Jaki darmowy skrypt byście polecili do wyświetlania info o cookies na stronach opartych na unikalnym skrypcie i stron nie na skrypcie sprawdzałem te dwa i są nie bardzo webhelp.pl/artykuly/okienko-z-informacja-o-ciasteczkach-cookies/ ideas2action.pl/2013/03/22/informacje-cookies-gotowe-rozwiazanie/ to też jest nie bardzo politykacookies.pl/ Znacie coś jeszcze ? Multikonto TRENSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
małydzo Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Pomoże ktoś? Multikonto TRENSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
małydzo Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 pomocy Multikonto TRENSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Nie musisz mieć skryptu wyświetlającego informacje o cookies. To co odbywa się teraz na polskich stronach to paranoja, która nie ma nic wspólnego z wymaganiami ustawowymi. Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 W dniu 27.03.2013 o 09:19, małydzo napisał(a): stron nie na skrypcie strony w samym html nie korzystają z ciastek Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
małydzo Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 ok w samym html tak tez myślę, a jak jest formularz kontaktowy, to darować sobie? W dniu 27.03.2013 o 15:58, Veal napisał(a): Nie musisz mieć skryptu wyświetlającego informacje o cookies. To co odbywa się teraz na polskich stronach to paranoja, która nie ma nic wspólnego z wymaganiami ustawowymi. No tak ale chcę żeby się okienko zamykało jak ktoś kliknie na zamknij a nie chce żeby było na stałe na stronie Multikonto TRENSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lev Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Formularz kontaktowy sam w sobie dalej nie tworzy cookies, zależy co masz w skrypcie. Wejdź w FF na swoją stronę WWW, kliknij ten swój formularz (wyślij), następnie w ustawieniach FF wybierz "Opcje">>"Prywatność">>"usuń pojedyncze ciastka" tam masz wyszukiwarkę, jeśli po wpisaniu Twojej domeny nic nie ma, to nie ma cookies i możesz odpocząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
małydzo Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Dzięki. Formularz jest taki podstawowy, sprawdziłem i nie zapisuje nic do tej domeny czyli tu jest ok. A jeśłi chodzi o sam skrypt do pokazywania okienka z cookies to jeszcze aktualne to jest Multikonto TRENSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artf55 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 A próbowałeś instalować cookiesinfo.com ?? Według mnie chyba najprostszy ze skryptów, instalujesz javascript i vua la Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 W dniu 29.03.2013 o 18:57, Artf55 napisał(a): instalujesz javascript i ...i spamujący tutaj właściciel może wstawić na Twoją stronę dowolny kod HTML, kiedy zechce zmienić regulamin. Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeki Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 ten co zapodałeś z webhelp.pl jest ok Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno "Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janruciak Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Ja u siebie wstawiłem kod z https://politykacookies.pl/ Sprawdzałem Regulamin, nie będą wyświetlać reklam. Jak będę miał chwilę napiszę coś sam, bo chcę mieć z obrazkami skrypt. Ale na razie może być. Mają niby jakiś generator ale nie ma tam możliwości obrazków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Najlepiej to chyba nie być uzależnionym od jakiś tam stronek, tylko mieć wszystko u siebie. Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Znalazłem fajny bezpłatny skrypt, który ma wybór szablonów oraz kolorystyki, można go zainstalować na swoim serwerze, lub pobierać ze strony autora. Nie wyświetla żadnych reklam. Możecie sprawdzić tutaj: https://CiasteczkowaPolityka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grixy12 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Widze, że każdy poleca to co sobie zainstalował. Ja mam z https://skryptcookies.pl/index.html bo pasek informacyjny nie zawiera linku do strony autorów i posiada wbudowaną politykę prywatności cookies, którą można dowolnie modyfikować - nie trzeba tworzyć specjalnych podstron, wklej i gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.