Skocz do zawartości

Jaki skrypt do wyświetlania info o cookies

małydzo

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wogole info o ciasteczkach nie wyświetlam, bo po co. Jak mi będą chcieli wkleic karę to się przyczepie żeby mi wytłumaczyli po co to jest. A jak wytłumaczą to że złamali ochronę danych bo znaleźli do mnie kontakt:)

Usługi dla pozycjonera

Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;)

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

najlepiej wklejcie jak tak jak ma allegro :) . Zobaczcie jakie ładne 'description' pod wynikami im się "robią" : site:allegro.pl

Już prawie masowo mają :

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików

Za co im tam płacą ??

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

W dniu 9.04.2013 o 06:45, przemon napisał(a):

2.4 KB

No widzisz nie wiesz nawet o co chidziło, a piszesz.

Wklej sobie poniższy kod który zwróci - wysyła tylko:

document.write('Małe dane < 1kB');

wywołaj stronę i chwilę poczekaj to może zrozumiesz dlaczego może spowalniać ładowanie strony...

<script src="https://www.http200.pl/chwilowy/spowalniacz.php" type="text/javascript"></script>

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

W dniu 9.04.2013 o 08:32, Mion napisał(a):
  W dniu 9.04.2013 o 06:45, przemon napisał(a):

2.4 KB

No widzisz nie wiesz nawet o co chidziło, a piszesz.

Wklej sobie poniższy kod który zwróci - wysyła tylko:

document.write('Małe dane < 1kB');

wywołaj stronę i chwilę poczekaj to może zrozumiesz dlaczego może spowalniać ładowanie strony...

<script src="https://www.http200.pl/chwilowy/spowalniacz.php" type="text/javascript"></script>

Masz rację nie wiem o co chodzi.

Starasz mi się na siłę coś udowodnić bo robisz to za 300zł?

Jeśli to nie tajemnica podeślij Twoje rozwiązanie jestem ciekawy czy ma więcej czy mniej.

Napisz proszę w jaki sposób zamieścić informację na stronie nie zwiększając jej wielkości?

Zakładam że nie wstawiasz całego skryptu do index (co i tak powiększy wielkość pliku, który musi się załadować) przy jednoczesnym zmniejszeniu Code to Text Ratio.

Odwołując się do rozwiązania allegro

div dodawany jest na końcu przed </body> a nie jak w allegro na początku - efekt zaprezentowałeś.

W dniu 9.04.2013 o 09:17, przemon napisał(a):

Masz rację nie wiem o co chodzi.

Starasz mi się na siłę coś udowodnić bo robisz to za 300zł?

Jeśli to nie tajemnica podeślij Twoje rozwiązanie jestem ciekawy czy ma więcej czy mniej.

Napisz proszę w jaki sposób zamieścić informację na stronie nie zwiększając jej wielkości?

Czy ja coś na silę udowadniam ?

@Napisz proszę w jaki sposób zamieścić informację

Na ogólnych zasadach zamieszczanie elementów HTML. Nie wiesz jak to się nie "podniecaj" tyko napisz odpowiednie pytanie w odpowiednim dziale! To nie chodzi o wielkość kodu wstawki, ale pochodzenie tego kody i miejsce wstawienia ....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

W dniu 4.04.2013 o 13:02, małydzo napisał(a):
  W dniu 3.04.2013 o 09:23, skrzek napisał(a):

Znalazłem fajny bezpłatny skrypt, który ma wybór szablonów oraz kolorystyki, można go zainstalować na swoim serwerze, lub pobierać ze strony autora. Nie wyświetla żadnych reklam.

Możecie sprawdzić tutaj CiasteczkowaPolityka.pl

Z linkiem do twojej strony? to do tyłka takie rozwiązanie

Nikt Ci nie zabrania usunąć linka, czy nawet umieścić na swoim serwerze. Ten skrypt przynajmniej bez grzebania w kodzie pozwala ustawić kolory i poprawnie zamyka informację, nie wyświetlając jej przy kolejnych odwiedzinach i nie wyświetla żadnych reklam na co trafiłem sprawdzając inne skrypty.

Mam u siebie i nadal polecam ten darmowy skrypt cookies - https://ciasteczkowapolityka.pl

• 3 tygodnie później...
  W dniu 9.04.2013 o 05:48, DlaSeo.eu napisał(a):

Ja wogole info o ciasteczkach nie wyświetlam, bo po co. Jak mi będą chcieli wkleic karę to się przyczepie żeby mi wytłumaczyli po co to jest. A jak wytłumaczą to że złamali ochronę danych bo znaleźli do mnie kontakt:)

3387.gif

Noclegi Busko Zdrój - Zapraszamy do naszego pensjonatu!

oksymoron 2 dychy wywalone w plecy.. wystarczy przeczytać mac.gov.pl i zrobić wg. wskazówek, a dwie dychy zainwestować w zgrzewkę piwa.

[edyta] teraz widzę, że to wiejski szemrany.. jakby to powiedziała moja kilkuletnia córka "fuuuuj, ale fmierdzi!"

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• 3 miesiące temu...
  W dniu 27.03.2013 o 16:01, kayman napisał(a):

strony w samym html nie korzystają z ciastek

Nie prawada :] Taka strona może mieć statystyki oparte o javascript które zapisują cookie tak samo jak reklamy google i inne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności