Skocz do zawartości

[sprzedam] 5 wartościowych blogów o tematyce kobiecej i 5 o technologiach/komputerach

WiktorT

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam 5 wysokiej jakości blogów WP o tematyce kobiecej i 5 o tematyce technologii, komputerów, programów. Na każdym blogu znajduje się 10 wpisów (ręcznie pisanych pod użytkowników, a nie zapleczowy bełkot), wpisy mają długość 1000-2500 znaków długości i zawierają duże ilości zdjęć i materiałów wideo. Wszystkie wpisy stworzyłem sam, dlatego gwarantuję ich wysoką jakość i unikalność.

Strony są zamieszczone na moim serwerze w home.pl, mogą tam zostać (w takim przypadku podam dane do konta admina, to pozwoli kupcowi dowolnie modyfikować blogi) lub mogę je przenieść na serwery klienta.

Blogi stworzyłem z zamiarem ich odsprzedaży.

Cena za 1 blog: 50zł

Cena za 5 blogów: 200zł

Mogę także zaoferować dalszą aktualizację blogów poprzez dodawanie nowych wpisów (cena za 100 wpisów 300zł) oraz linkowanie blogów (50zł za 100 ręcznie dodanych linków na forach/blogach, bez spamu).

Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu: rumiker@wp.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności