Skocz do zawartości

Katalog Alpinistyka

mkane

Rekomendowane odpowiedzi

Katalog Stron - Alpinistyka

Zapraszam do dodawania stron.

Oczywiście linki bezpośrednie, brak wymogu linka zwrotnego (chodź jak wiadomo mile widziany) itp. itd.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Widzę, że ponownie zaczęły pojawiać się katalogi oparte o Easy-Directory. Dobrze, że jest jakieś zróżnicowanie, bo qlweb zrobił się troszkę oklepany...ale to tylko moja prywatna opinia ;)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Widzę, że ponownie zaczęły pojawiać się katalogi oparte o Easy-Directory. Dobrze, że jest jakieś zróżnicowanie, bo qlweb zrobił się troszkę oklepany...ale to tylko moja prywatna opinia :)

Qlweba nie testowalem, bawiłem się za to innymi katalogami i niestety ale z każdym jakiś problem. Zrobiłem więc na tym co u mnie działa bez problemu. Może przy następnej wersji "otwarty mini" sprawdze, ta niestety co jest z maim servie nie działa za dobrze :D

p.s.

Do 16.15 error z servem i katalog nie działa :)

Podczas dodawania strony...

Fatal error: Call to undefined function: iconv() in /home/mkane/public_html/alpinistyka.pl/dodaj_strone1.php on line 62

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Podczas dodawania strony...

Fatal error: Call to undefined function: iconv()

Dzięki za info !

Hmm, na razie to wyłączyłem (recodowanie przez iconv). To przez safe mod dla php, nie można chyba użyć iconv :hello:

nielubie katalogow w ktorych musze sie logowac, jest tyle innych katalogow ze ja sobie odpuszcze... dam glowe ze duzo gosci tez tak zrobi :)

Tego nie wiem czy ktoś sobie odpuści czy nie, hmm....

Ja wole takie katalogi bo przynajmniej w każdej chwili można zmienić wpis lub usunąć.

Dodając do tego możliwość jaką daje easy-directory czyli dodanie każdego wpisu z innym anchor tekstem (do 10szt. dla jednej domeny) dziwie się, że jest to problem tym bardziej, że rejestracja służy właśnie tylko do administracji swoimi wpisami.

Jak jednak kto chce...

Bury jakiś ten katalog, więcej życia! :)

I to logowanie, prawie darowałam sobie dodanie wpisu. Prawie :hello:.

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności