Skocz do zawartości

Jak dokładnie działa duplicate content ?

Hagen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Tak jak w temacie. Interesuję mnie jak dokładnie działa duplicate content. Robot najpierw patrzy na nagłówek a później na treść, czy tylko na treść a nagłówek pomija.

Pytanie to zadaje gdyż zaobserwowałem ze google chyba nie indexuje moich postów z takim samym nagłówkiem, a z całkowicie inną treścią.

Czy wie ktoś jak ten proces przebiega, czy to jest wielka niewiadoma dla nas...

Szczerze to nie wiem "o co kaman" :D , jak się domyślam chodzi o duplikację wewnętrzną ale o co chodzi z nagłówkiem ? Masz na myśli metatagi czy nagłowek w tekście ?

Ogólnie problem duplikacji wewnetrznej wynika z % podobieństwa tekstu indeksowanego przez robota - jak to wygląda (jak wygląda strona) możesz sobie sprawdzić przeglądając ją "jako googleboot"

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

jak się już zalogujesz do swojego konta (a domniemam, że takowe posiadasz jużw GWT) idziesz do "kondycja" i dalej w " pobierz jako goo..." i w końcu po wpisaniu adresu klikasz duży czerwony button z napisem "pobierz", jak stan pobierania zmieni się na "sukces" możesz pooglądać stronę jako Gbot, ale myślę, że szybciej do wersji tekstowej dotrzesz sposobem podanym przez kacecha.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności