Skocz do zawartości

UPDATE PR

mrkiniu

Rekomendowane odpowiedzi

E tam PR5, patrzcie na to www.financefinder.gb.com niedawno kupili sporo linków o przyzwoitych PR...

i pr0 => pr8 !!!

ma ktos do cennika ile $$ za pr=8? kiedys cos takeigo bylo... oczywiscie tutaj sie troche smieje bo jakos mi sie nie wydaje zeby byla duza wartosc tych "kosmicznych" PR, w pozycjonowaniu oczywiscie...

ale pomyslcie sobie wychdozisz na spotkanie seo i mowisz: "... a ja mam strone 2 miesiace i mam pr=8" ... a wszyscy :) , bo wpolsce jest kilka stron o pr=8 ;)

tak wiec dosc dziwny ten update :]

edit: na podstronach tez maja przyzwoity pr

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zgadnijecie ile ja mam??!!!

podpowiadam pr=5:) domena utwożona 16.02 czyli 1,5 miesiąca... no nieżle:)

a katalog którego wogóle nie pozycjonowałem ma pr=4

śmiechu warte ale może to i dobrze... :)

Meri ostatni nie był w lutym, tylko ten z lutego trwa do dziś B)

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Zmorą Googla są z głównie pozycjonerzy.. Wypaczają oni naturalność wyników sztucznie promując strony..

Może więc to jest sposów na większość allegro-podobnych pozycjonerów. Zapuścili randoma rand(4,10) na widoczny page rank - strasznie utrudnili ocene wartości linków różnym "miszczom" seo...

Przychylam się do zdania, że "nowość" ma służyć ukróceniu handelku PRowymi linkami.

Nowo nadany PR będzie więc z pewnością nic nie warty.

Zastanawiam się tylko, czy nie prościej było np. w ogóle wyzerować w ogóle ten PR?..

Może więc to naprawdę tylko spóźniony prima aprilis?

Ale nie! Przypominam sobie, że ktoś pisał na forum o własnym przypadku strony, która dostała od razu PR=5, nie mając praktyczne żadnego podlinkowania. Był to poprzedni update...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności