Skocz do zawartości

UPDATE PR

mrkiniu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

xxxlhxxx - a jak zdefiniowac dobry kontent w przypadku sklepu internetowego?

To ciezko powiedziec ...sklep internetowy to specyficzny rodzaj witryny aczkolwiek jesli to nie sklep od wszystkiego i niczego czyli ogolnie ze wszystkim i za pomoca witryny sprzedajesz powiedzmy buty czy oddziez. To uwazam ze dobrym kontentem moga byc ciekawe, w miare szczegolwe opisy produktow. Sila zeczy bedzie to kontent na podstronach zblizony do siebie choc tematycznie :) Uwazam ze to mnogloby byc OK.

Aczkolwiek ocena dobrego kontentu jest dosc subiektywna i kazdy moze miec odmienne zdanie na ten temat.

Pozdrawiam

Oj ruszyla teraz sprzedaz linkow na allegro... hmm... powiem Wam nie jest dobrze :)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Oj ruszyla teraz sprzedaz linkow na allegro... hmm... powiem Wam nie jest dobrze !!!

Faktycznie zalamka i to jeszcze sypia taki tekstami do ludzi !!!

Dodano 2006-04-03 17:51

Zwiekszyla się ilość podstron w Google:

site:www.webpc.pl = 18 800

site:webpc.pl = 60 000

Czyli razem ponad 78 000 podstron !!!

:) !!! :)

Słuchajta?

1)Co moze byc przycyzną że ja mam spadek z pr3 na pr 0 dla domenki starej ale ostatnio mocno pozycjonowanej -future pr wskazywal 5

2)jak to jest z tym updatem BL - był będzie czy jest ?- bo to jest najważniejszy wyznacznik?

M ise wydaje że to trwa ten stary update bo nowe domeny mi podostawały nowy pr -a wtedy mimo ze ciut podlinkowane nie uzyskały pr

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Oj ruszyla teraz sprzedaz linkow na allegro... hmm... powiem Wam nie jest dobrze tongue.gif

Tylko teraz trzeba z rozwaga patrzeć na strony i ich IBL I LP a nie jak kiedys że po PR się kupwało linki.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Dziwna sprawa,

zauważyłem że PR update był, ale podstrony moich serwisów dostały większy PR niż strona główna.

W wiekszości przypadków, PR domeny się nie zmienił, a PR podstron jest od niego wyższy...

Czy tez cos takiego zauwazyliscie ?

Ja tylko zauważyłem, że PR podstron niektórych spadł - bo zazywczaj jest o 1 niższy niż strony głównej (jeśli jest linkowana ze strony głównej) i tak było ale teraz ta różnica wynosi 2 :/.

Systemy Wymiany Linków - Zdobądź więcej linków przy pomocy systemów automatycznej wymiany linków!

Mam nadzieje że sie ten Kwietnowy Pr jeszcze nei skonczył bo moja stronka PR3 - spadła do PR 0!;)!!

Ale plus w tym ze mi tą strone co 2 miechy nie byla indeksowana - zaindeksowali wreszcie - ale pisalem do nich namietnie

Niestety tez wskoczyła z PR 0 - a silnie pozycjonowana

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

A ja nie wierzę w cuda. Nic się nie posypało, tak po prostu nie ma!

To wszystko jest celowe, przemyślane. W końcu G to firma warta miliardy, prawda? To nie jakiś tam bankrutujący onecik.

Jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi zawsze o pieniadze...

A pieniędzy nigdy dosyć, zwłaszcza zaś, kiedy cisną aukcjonariusze...

A propos, jak tam notowania giełdowe naszej kochanej szukajki?..

powiem tak.

Ja na swojej stronie głównej dostałem PR 5

na podstronach większości PR 2 przy czym nie było tam linków wychodzących do innych stron

Na podstronie z linkami wychodzącymi PR 4 (około 40 linków)

Gdzie logika. Podobno link wychodzący obniża PR i należy ich stosować jak najmniej.

Chyba że się mylę.

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

To wszystko jest celowe, przemyślane

Jasne - my tu gadamy o jakimś bałąganie itp

Przecież to GIGANT Goooooogle.

Jaki bałagan>? no rozumie mzawirowanai na 1 dzień a tu cały czas coś nie tak

Do czegoś to zmierza ?

Ma ktoś pomysł do czego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności