Skocz do zawartości

Jak to robi G ?

berater

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co wywnioskowałem z tematu berater nie chce się sam pozycjonować tylko chce to komuś zlecić i podejrzewam, ze nie chodzi mu o swojego pracownika, który się na tym nie zna tylko o specjalistę. Więc myślę, że będzie ok.

Zapraszam na serwis piłkarski - wyniki na żywo ze wszystkich lig polskich! Serdecznie zapraszam

Pozycjonowanie nigdy nie jest bezpieczne. Gwarantuje Ci, że Ty lub firma zewnętrzna trochę się nagimnastykują zanim zrobią TOP10 (jeżeli w ogóle zrobią). Wystarczy, że odpowiesz sobie na pytanie ile jest biur rachunkowych w Warszawie i będziesz wiedział ile jest konkurentów.

"biuro rachunkowe warszawa" to jedna z najczęściej pojawiających się fraz w zapytaniach o ofertę SEO. To wiele mówi o konkurencyjności i poziomie trudności. Jeśli ktoś robi takie frazy za pomocą "100 wp-katów" to... nie wie co pisze.

Zlecając SEO na zewnątrz nie masz nad nim kontroli. Możesz jedynie żądać pełnych raportów lub samemu zlecać konkretne usługi, co będzie wymagało wiedzy na temat pozycjonowania. Poszukaj w Google "jak wybrać agencję SEO".

Treningi WattUp.pl

"biuro rachunkowe warszawa" to jedna z najczęściej pojawiających się fraz w zapytaniach o ofertę SEO. To wiele mówi o konkurencyjności i poziomie trudności.

Gwarantuje Ci, że Ty lub firma zewnętrzna trochę się nagimnastykują zanim zrobią TOP10 (jeżeli w ogóle zrobią)

Czyli wychodziłoby na moje, że jednak jest to trudna fraza.

Może w takim razie dać sobie spokój z pozycjonowaniem i ograniczyć się tylko do Adwords ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności