Skocz do zawartości

SeoCat czy Seobohater?

tyranka

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, chcę kupić program użyteczny przy pozycjonowaniu 4 - 5 stron. Zastanawiam się czy na początek kupić tańszego Seobohatera, czy może odrazu zainwestować w najwyższą wersję (PLUS&PRO) programu SeoCat? Możecie mi przedstawić najważniejsze (poza ceną) różnice, które mogą wpłynąć na moją decyzję?

Zastanawiam się też jak jest ze stabilnością tych programów. O Seobohaterze słyszałam już dawno, ale nie wiem czy nadal jest on tak dobrym narzędziem jak kiedyś. Natomiast o SeoCat usłyszałam całkiem niedawno i zastanawiam się, czy to nie będzie jeden z tych programów, które po roku nie będą rozwijane.

Zarówno SeoBohater jak i Seocat są na rynku dłużej niż rok i są rozwijane, więc o to nie należy się zbytnio martwić. Dzięki najwyższej wersji seocata masz opcję dodawania nie tylko do seokatalogów, ale też do precli na wordpressie i kilku innych skryptów - bardzo przydatne jak budujesz swoje zaplecze. Czy dla 4-5 stronek warto kupować softy? Musisz sobie przekalkulować czy nie lepiej zlecić dodanie komuś, czy w przyszłości będziesz miał więcej stronek itp. itd.

Osobiście korzystam z Seocata i bardzo dobrze się z tym czuję.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności