Skocz do zawartości

Gotowy na krytyke...

Laki

Rekomendowane odpowiedzi

Musisz sprawdzic na czym polega blad i usunac go w kodzie. Niestety nic wiecej Ci nie powiem bo to musisz sam zrobic.

Ja bym sie walidacja nie przejmowal zbytnio.

Wazne, zeby wszystkei tabelki i div'y byly pozamykane.

NUKE i tak nie bedzie sie walidowall poprawnie, a zmieniac kod pod wzgledem walidacji, to by znaczylo napisanie wlasnego CMS'a na bazie Nuke'a.

Czy valid ma zly wplyw na pozycje strony??

Nie ma to wplywu na pozycje strony.

Wazne jest jednak to co bylo napisane wczesniej, zeby tagi byly pozamykane, bo wtedy robot i parser moga miec problemy z poprawnym odczytaniem zawartosci strony.

No teraz blady fiolet z karmelem... wiesz jak to wygląda? Nie powiem

Pierwsze zdanie brzmi:

Lasy Sobiborskie położone przy trasach turystycznych, w bezpośrednim sąsiedztwie największego kompleksu wypoczynkowego Jezioro Białe – Glinki oraz wzdłuż malowniczej doliny Bugu, spełniają wszelkie warunki do uprawiania różnych form turystyki.

...zatem zrób serwis w malowniczych tonacjach zieleni, oddających kolorystykę lasu. Może zrób nawet 4 schematy wiosna, lato, jesień, zima na każą porę roku inny wówczas będzie ciekawie :D

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

a ja bym spróbował białe tło + zielone tabelki. jak ma być te logo to bym je całkiem usunął. prosiłem też o usunięcie mojego linku z katalogu. nie mam ochoty posiadać linków niebezpośrednich.

PS

W Polsce sa zolwie blotne? Bo jak nie to po co wpisales to do topicu?

Witam,

Brat znalazl link do strony o zolwiach jestesmy na topie w Europie

https://www.przyrodapolska.pl/marzec02/slawa.html

Dla Brata gorace podziekowania. Od netu miesza mi sie dzien z noca.

Pozdrawiam

Slawek

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

a ja bym spróbował białe tło + zielone tabelki. jak ma być te logo to bym je całkiem usunął. prosiłem też o usunięcie mojego linku z katalogu. nie mam ochoty posiadać linków niebezpośrednich.

A wyslales jakas wiadomosc ze mam usunac Twoj link .... ja nic nie dostalem na priva tez nic nie bylo. Za 2 minuty juz go nie bedzie..jest 01.11 10 listopad 2004 rok.

Pozdrowienia

dziekuje rowniez za podpowiedz co do wygladu strony .. kazda uwaga dla mnie jest cenna...

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Brat znalazl link do strony o zolwiach jestesmy na topie w Europie

https://www.przyrodapolska.pl/marzec02/slawa.html

Ale jaja - przyznam sie, ze nie wiedzialem iz w Polsce mamy zolwie. Pierwszy raz o tym slyszalem na forum. Pozniej widzialem w telewizji program w ktorym mowiono o tym, ze Polsce sa zolwie ktore ludzie przywiezli i pozniej podarowali im wolnosc jak sie znudzily.

Cale zycie czlowiek sie uczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności