Skocz do zawartości

Sposoby rozliczenia z katalogowania płaconego SMSami

MaciekGP

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zajmuję się pozycjonowaniem firmowej strony jako pracownik( mam to dopisane do obowiązków), na razie dodaje wpisy do darmowych katalogów które nie wymagają backlinków (nie mogę ingerować w stronę którą pozycjonuję), mam gotowych kilkadziesiąt różnych opisów i chciałbym je dodać do lepszych katalogów niż te z PR 3.

Problem polega na tym że do płatności SMS raczej się nie dołącza paragonu ani fakturki, a dyrektor finansowy niezbyt się zgadza na taką formę płatności służbowymi telefonami czy też zakup prepaidów, musi być rachunek na konkretną usługę czyli "wpis do katalogu".

Zastanawiałem się nad tym żeby wykupić multikod do którejś grupy katalogów, ale tam usługa zbyt szeroka, mieszanie tekstów itp. Mogę wrzucać tylko teksty zatwierdzone przez dział Marketingu i żadne wariacje nie wchodzą w rachubę.Odpadają wszelkie mieszarki tekstów, robienie precli przez osoby trzecie i tak dalej...

Czy jest jakaś oferta żeby wykupić kilkanaście kodów, do bardzo dobrych katalogów, na fakturę by móc samemu tam umieścić wpisy?

Bardzo proszę o pomoc bo ręczne przesiewanie katalogów w celu wyłowienia bezpłatnego, bez wymaganego linka zwrotnego i z PR>=3 to nieco powolny proces i dodaję do góra 6-7 katalogów dziennie.(robię też multum innych rzeczy), przez co wbicie top 5 będzie trwało wieki.

że do płatności SMS raczej się nie dołącza paragonu ani fakturki,

ta płatność jest zawarta na FV za telefon wiec o co chodzi?

Po drugie każdy właściciel katalogów chętnie sprzeda kody na FV ( jesli ma legalna firmę), bo oszczędza w tym przypadku sporo na prowizji.

Tak jak napisał Ci MaxPan lub mianle, to najlepszy sposób na rozliczenie się w firmie. Rozumiem, ze Twój dyrektor zabezpiecza się przed ewentualnymi nadużyciami, dlatego chce mieć jak najbardziej "jasne" na FV.

Zarządzanie czasem, zadaniami oraz projektami: nozbe.com/pl <baner refer.>

nozbe-ad-2.gif

Są grupy katalogów, do których można dodać wpisy. I kupić multikody na fakturkę. Sam posiadam grupę katalogów, ale bardziej polecam grupę Kulfika, bardziej skuteczna i super działająca. A jeżeli choodzi o wpisy za niższą cenę to polecam moją grupę 24,6 za 124 wpisy.

Zapraszam na serwis piłkarski - wyniki na żywo ze wszystkich lig polskich! Serdecznie zapraszam

ta płatność jest zawarta na FV za telefon wiec o co chodzi?

Tak, ale na FV jest jako "premium sms" lub coś podobnego, bez szczegółów. Tu pewnie chodzi o zaufanie do pracownika, oto że smsy pójdą na kody, a nie np. na dostęp do stron xxx lub konkursy.

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

Jeżeli interesuje Państwa dodanie do najlepszych katalogów na fakturę to zapraszam na Pozycjonusz.pl W przypadku dostarczenia nam unikalnych opisów cena pakietu spada i przy 50 opisach jest to 290zł brutto za wpis w 50 topowych katalogach. Samych kodów nie sprzedajemy.

Kompleksowe usługi SEO Pozycjonusz.pl

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności