Skocz do zawartości

Prośba o sprawdzenie czy jest filtr

hydrax

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Wszystkim :) Czy mógłby ktoś życzliwy potwierdzić moje obawy odnośnie nałożonego filtra na moją stronę? Adres to: www.fotografia.mkkom.pl

Stronka znajdowała się pod innym adresem a na wszystkich pozycjonowanych frazach między TOP3 a TOP1. Nie zależało mi na tak wysokiej pozycji więc zaprzestałem pozycjonowania. Z powodu niesłusznej blokady konta (darmowy hosting stwierdził że zamieszczam tam treści erotyczne lub spam) kupiłem domenę i przeniosłem ją na inny serwer. Po tygodniu gdy odblokowali mi konto przekierowałem stary adres na nowy (httaccess – 301 jak dobrze pamiętam). Stronka była już między TOP20 a TOP40 ale myślałem że jest to spowodowane zaprzestaniem pozycjonowania więc ponownie rozpocząłem ten żmudny proces. Od 3 miesięcy gdy ponownie zacząłem ją pozycjonować zamiast wspinać się, spada jeszcze niżej a wczoraj znalazła się poza TOP 100. Zastanawia mnie fakt że w centrum dla webmasterów nie mam żadnej informacji o karach czy filtrach a gdy wpiszę pozycjonowane frazy w bing.com moja strona jest między TOP1 a TOP3

Pozdrawiam serdecznie i dziękuje za wyrozumiałość oraz cierpliwość :)

Powinieneś lepiej linkować, sam pozycjonuje kilka "Twoich" fraz, są one dość łatwe, jednak konkurencja jest, jeżeli korzystasz z ogólnodostępnych katalogów, to jeszcze trochę czasu Ci to zajmie.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Dzisiaj otrzymałem wiadomość od google. W tytule: No manual spam actions found . Cała treść po angielsku dlatego też zastanawiam się czy wogóle czytali moje wyjaśnienia skoro odpisali tak szybko i nie po polsku :) Dzisiaj sprawdzałem ponownie pozycje swojej stronki pod różnymi frazami i jest coraz lepiej :) Jeszcze daleko do stanu przed zmianą domeny ale myślę że dam rade powtórzyć te wyniki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności