seobuster Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Przeglądając różne portale trafiłem na takie fotki https://www.poboczem.pl/fotosy/zdjecie,iId,1093057,iSort,1,iTime,3 Czy polska policja powinna zainwestować w takie bryki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Po co? Oni nawet Alfami nie potrafią jeździć to co dopiero taką porszawką? Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seobuster Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Twierdzisz , iż powinni wrócić do łazików? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Oni nawet Alfami nie potrafią jeździć Chyba w Twojej gminie. Ogólnie w takim autach nie siedzią amatorzy pieszych spacerów. Nie raz się przekonałem. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borgis Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 [Co ja piszę, ale głupoty] - to o edycji. A bryki do d... Nie na nasze drogi. kurs rosyjskiego online wydaj książkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Alfy są tylko w miastach powiatowych Ja się przekonałem, że Alfy bardzo często stoją w serwisie z powodu "nieprawidłowego użytkowania" - ale tak to jest jak się dotąd jeździło właśnie łazikiem Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 a się przekonałem, że Alfy bardzo często stoją w serwisie z powodu "nieprawidłowego użytkowania" Ogólnie rzecz biorąc, Alfy zawsze więcej stoją niż jeżdżą. Szczególnie od chwili gdy Alfę wykupił koncern na ef. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Bylo gdzies, przeciez to nie wlasnosc policji tylko jakies tam specjalne naklejki zwiazane z targami czy cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seobuster Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Tak pełna zgoda. ale jakby policjanci w takich brykach wyjechali. wszystkie tirówki dawałby za friko@@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_a_T Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Na co ta zbędna dyskusja. Czy którykolwiek z Was uciekł policji nie patrząc na markę ich samochodu? webmat.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 I takie bryki powinni mieć. Każdemu coś się od życia należy. Bo pensja, no cóż... M Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Targi panowie Motor Show Poznań (które zamierzam odwiedzić (dobra reklama, trzeba przyznać, że ludzie dali się złapać 4-7 kwietnia Miłego dnia Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PShop Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Co nie zmienia faktu, że u naszych zachodnich sąsiadów jest ciut ciut takich aut, w charakterze policji :] no ale tam mają częściowo nieograniczoną prędkość na autostradach. Sklep Presta Shop Presta Shop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seobuster Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Targi panowie Motor Show Poznań (które zamierzam odwiedzić (dobra reklama, trzeba przyznać, że ludzie dali się złapać Ale z jaką fantazją skoro tyle osób dało się złapać. Bardzo dobry chwyt marketingowy. No może n ei tak skuteczny jak zespołu weekend. Przyjęcie image zachodniego artysty, ale najważniejsze, iż wszystko się kręci. I ten robi kasę i ci, więc wszystko jest cool. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Wystarczy raz do roku dowiedzieć się jaki był przetarg i na jakie auta tak czasem można panów z ITD czy też "nieznakowane" (długo przed jest ogłaszany zresztą Porsche w polskiej policji (gdzie nawet swój własny papier toaletowy noszą, a ostatnio brał ode mnie policjant długopis bo im w pracy nie dają do tego nasze drogi panowie, przeto rowerem byś uciekł skręcając w lepszą drogę polną czy jakakolwiek dziura na CB radio można złapać ich jak trasę ustalają (mowa o tych Porsche) a sponsorem tej imprezy jest https://www.facebook....198048886880464 Ps to nie lakier a folia odblaskowa coraz modniejsza w naszym kraju Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.