Skocz do zawartości

SEO Ultimate problem

warol

Rekomendowane odpowiedzi

Mam jedną stronę na postawioną na WP wtyczka SEO Ultimate jednak mam problem z konfiguracją tytułów pomimo tego że dla każdej podstrony mam wpisane inne Meta description jednak jak patrze na stronie ahrefs.com/seo-reports to jednak na każdej podstronie są opisy meta zassane ze strony głównej.

Tak wygląda tabelka

url first meta description lenght second meta description lenght

stronagłowna.pl opis strony głównej 143 opis strony głównej 143

stronagłówna.pl/podstrona1 ten sam opis co na głównej 143 dobry opis podstrony 123

stronagłówna.pl/podstrona2 znowu ten sam opis co na głównej 143 dobry opis podstrony 153

i tak lecą wszystkie podstrony

Co mogę z tym zrobić co to jest za drugi meta decription i dlaczego na podstronach pojawia się opis strony głównej, czy ktoś spotkał się z tym, na innej stronie mam ustawione wszystko tak samo a jednak każda podstrona ma inne opisy. Co zrobiłem nie tak?

Proszę o pomoc

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności