Skocz do zawartości

Ban od google, kto zgadnie czemu?

angelside

Rekomendowane odpowiedzi

Prędzej chyba za "ruszanie skórką" (sorki nie mogłem się oprzeć :P )- szczerze to pierwsze słyszę o bananie za wygląd , no chyba, że za pierdyliard "wszytych linków" lub za grafikę z talibami masakrującymi prezydenta USA ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a może okres miała Pani, która przeglądała stronę i dostała 150 000 stron do przejrzenia ;) albo automat zbanował, ewentualnie za jajco...

Nie przejrzałem dokładnie strony i nie wiem jak wyglądała wcześniej i jakie linki zawierała, w każdym razie to nie jest żaden chamski precel i Panowie, dobrze wiecie jak wygląda chamski precel...

Chciałeś się starać budując nie wiem co jakieś zaplecze, serwis uzupełniający, czy coś tam - dodawałeś zdjęcia pisałeś sensowne dla czytającego teksty, w jednej tematyce, merytorycznie może nawet wyższej niż większość blogów o du**e Marynie i Google Cię za to nagrodziło... w taki sam sposób jak traktuje teksty z mieszarki, których nie da się przeczytać...kwestią pewnie były jakieś linki, o których mowa powyżej + wp + pech.

anna-mucha.bloog.pl jest wporzo...

a precle stawic nie trza. trza stawic mfa:)

Berr, zarazileś mnie tym slowem pierdyliard, tera wszędzie go używam.

to okropnie,

przecie jestem kultulalny phihi:)

Zmień skrypt, zdejmi troche linków. Google jest uczulony na wordpressa z określoną ilością linków wychodzących.

Co masz na myśli? Czy jak z bloga na WP nie ma linków wychodzących albo od samego początku są np. tylko dwa to źle i podejrzanie to wygląda dla Google?

Prędzej chyba za "ruszanie skórką" (sorki nie mogłem się oprzeć :P ) [...]

Skórka to się tu niektórym ruszała na czole od nadmiaru jeżdżenia po człowieku który po prostu pisze artykuły o swojej pracy.

Natomiast hmm, jeżeli ten sam szablon jest użyty na tysiącach blogów/domen bez przerobienia to oznacza to tą samą strukturę (i ten sam plik css). Google nie specjalnie lubi taką powtarzalność, szczególnie w wykonaniu jednej osoby/jednego konta google - ale to tak na marginesie sprawy tego blogu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności