Skocz do zawartości

x77.pl - Katalog stron na WordPress [autorski]

mazzaq

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie.

Fatal error: Cannot redeclare checkemail() (previously declared in /home/x77pl/domains/x77.pl/public_html/wp-content/plugins/mkat/mkat-functions.php:106) in/home/x77pl/domains/x77.pl/public_html/wp-content/plugins/allow-php-in-posts-and-pages/allowphp.php(373) : eval()'d code on line 6

pozycjonowanie stron www z Brandbay

Zamieść jakieś pytanie antyspamowe. Wiem, że do tego katalogu ciężko się dobrać automatami, ale na pewno takie zabezpieczenie nie zaszkodzi. Pomyśl też może o dodaniu opłat za wpisy, gdy katalog będzie już dobrze podlinkowany i zaindeksowany. Bez tego szybko stracisz zapał do jego prowadzenia i moderacji.

Duży plus, że dbasz o unikatowe wpisy. Jest szansa, że Google go nie wyzeruje.

Wesołych Świąt!

EDIT:

Pomyślałem jeszcze, że dobrze, jakbyś zamieścił coś, co zlicza ilość wizyt robotów. Widziałem gdzieś chyba taki plugin do WP.

EDIT2:

Spolszcz temat, bo "older posts", "is based on..." itd. źle wygląda. Możesz także wyrzucić niepotrzebny link w stopce do Wordpressa lub dać mu nofollow.

Captcha na liście to-do.Co do wprowadzenia opłat to póki co nie wprowadzę tego, bo katalog jest w fazie beta i jeszcze wiele pracy przede mną, aby go doprowadzić do ładu.

I wzajemnie, Wesołych :)

1. Wizyty robotów - również widnieje na liście.

2. J/w :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności