Skocz do zawartości

Pomoc

olo_ak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was serdecznie.

Zarejestrowałem się na forum aby zdobyć pewną wiedzę i jak to u mnie w życiu bywa spróbować coś zrobić samodzielnie.

Samodzielnie założyłem mały warsztat i poświęcam mu tyle czasu, że mimo szczerych chęci muszę podeprzeć się wiedzą mądrzejszych w dziedzinie.

Jest też drugi powód związany z chęcią, a właściwie koniecznością zajmowania się tematyką samodzielnie.

Warsztat pochłania większość oszczędności oraz zarobek na swój powolny rozwój.

Pomyślałem, żeby wyospodarować pewne, bądź co bądź, niewielkie kwoty pieniędzy i przeznaczyć na powstanie strony internetowej.

W ten sposób powstała strona www.obrobka.skrawaniem.eu

Jest jeszcze w budowie.

Komu, jak komu, ale Wam nie muszę pisać, że pozycjonowanie jest nieodłącznym procesem związanym z powstawaniem strony.

Jednak na to już brakuje mi czasu zupełnie.

Ostatnio próbowałem dodać stronę do jednego katalogu i zajęło mi to 4 dni.

Po 5-10 minut dziennie. Za każdym razem wracając myślowo, zastanawiając się co począć.

Ofert na Allegro jest multum. Ale nie wiem według jakiego kryterium wybierać.

Część osób obiecuje złote gruszki na wierzbie. Podejrzewam, że jednakże nie są złote, a zgniłe..

Wracając do sedna.

Poszukuję osoby, która może mi pomóc w zakresie pozycjonowania.

Wasze forum mieści fantastyczną, ogromną bazę wiedzy, ale tylko ktoś siedzący w temacie oraz mający wystarczającą ilość czasu może zgłębiać tą wiedzę. Ja niestety taką osobą nie jestem.

Chcę się umówić na pewnie (niestety nie duże) kwoty pieniędzy opłacane z mojej strony albo za ustalony etap, albo za miesięczną pracę w zamian za pomoc w pozycjonowaniu lub realizację procesu pozycjonowania.

Jako pomoc mam na myśli przekazywanie de facto pewnych odfiltrowanych wskazówek co robić aby strona mogła wspinać się w rankingach.

Potrzebuję też pomocy w dokończeniu strony.

Jeżeli znalazłby się ktoś chętny, kto jest w stanie mi pomóc to bardzo będę wdzięczny.

Może lepiej z województwa Śląskiego, wtedy możemy umówić się na kawę lub pivko i obgadać zasady współpracy.

Jednakże kryterium województwa nie jest najważniejsze.

Zapewne będę poszukiwał też w woj, Śląskim kogoś, kto raz - dwa razy w tygodniu znalazłby czas na to aby podjechać do kilku lokalnych firm i obgadać z nimi możliwość nawiązania współpracy.

Na myśli mam np. "kumatego" studenta.

Proszę o maila na adres:

a.kolarczyk@gmail.com

Pozdrawiam serdecznie

Olek Kolarczyk

600-350-415

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności