Skocz do zawartości

Stolarnia w UK strona do oceny

Brzuzek

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jest to najlepsza budowa strony. Np kitchen czy doors nie są klikalne. A jak już kliknę w obrazek to przekierowuje mnie do galerii a nie do oferty. A na stronę wchodzę po to żeby dostać ofertę a nie galerię zdjęć. No i brakuje SEO.

Stronę trzeba przystosować pod kampanię Adwords

Nawiązałem kontakt z producentami stron, i będę robił dla ich klientów kampanie

Planuję zrobić zmiany tzn połączyć gallery z offer tak by każda oferta miała odrębną podstronę

Przykładowo podstrona kitchen

Górna część krótki opis zawierający słowa kluczowe, dający przekonanie odwiedzającemu, że jest na pewno w odpowiednim miejscu.

Wypisanie od myślników dokładnych usług.

Poniżej zaczyna się galeria

Myślisz, że to będą dobre zmiany?

Chcę się upewnić, że idę w dobrym kierunku gdyż nie jestem specjalistą od usability.

Jeśli chodzi o SEO da się w paru zdaniach napisać co dokładnie trzeba by było zrobić czy to temat rzeka xD

nie wiem czy to konstruktywne ale pierwsze co zmień to ten baner

Chodzi Ci o ten mrugający niebieski baner?

Klient się ponoć upiera i chce go pozostawić ala to jest naprawdę koszmarne

Poza tym może sztucznie budować konwersję, którą jest przejście na zakładkę kontakt.

Ja na początku z samej tylko ciekawości kliknąłem w to ustrojstwo xD

Lepiej najpierw się dobrze tego naucz, a dopiero się bierz za takie większe zlecenia. Bo w przeciwnym wypadku może ci się powinąć szybko noga...

Chodzi Ci o ten mrugający niebieski baner?

Klient się ponoć upiera i chce go pozostawić ala to jest naprawdę koszmarne

Poza tym może sztucznie budować konwersję, którą jest przejście na zakładkę kontakt.

Ja na początku z samej tylko ciekawości kliknąłem w to ustrojstwo xD

mi ten baner się kojarzy z darmowym hostingiem z przed paru lat - tak od czapy zawsze to były. Dla mnie psują totalnie wygląd.

Czy klient kierowany (z adwords) będzie klikał z ciekawości ? - jego ma zaciekawić/zatrzymać oferta a nie baner.

A jak już musi być to może żeby kierował na konkretną landing page, bo w tym kontakcie to nic nie ma ;-)

a propo tak podejrzewałem, że to klienta zachcianka :-) - pozostaje tylko to link :-)

Powiem szczerze, że nawet mi się nie chce oglądać tej strony. Pisałeś wcześniej, że chcesz przeznaczyć na reklamę w Londynie ok. 70 PLN dziennie. Pomyśl, za te $ to możesz sobie siedzieć godzinami na bezpłatnych hostingach i blogach, może Ci się uda, w realnej sieci radzę odpuść. Albo zażądaj od właściciela właściwej zapłaty albo pracuj 26/24H.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Lepiej najpierw się dobrze tego naucz, a dopiero się bierz za takie większe zlecenia. Bo w przeciwnym wypadku może ci się powinąć szybko noga...

Zostałem rzucony na głęboką wodę, nie chce z tego zrezygnować. Codziennie spędzam po 10 godzin na naukę, czytanie i czytanie. Do tego dochodzi praktyka w postaci tego zlecenia.

Może powinąć mi się noga, to fakt, chce tego uniknąć za wszelką cenę.

Ale nawet jeśli, to wyniosę z tej sytuacji wieeele wiedzy praktycznej, a tego właśnie mi trzeba.

Powiem szczerze, że nawet mi się nie chce oglądać tej strony. Pisałeś wcześniej, że chcesz przeznaczyć na reklamę w Londynie ok. 70 PLN dziennie. Pomyśl, za te $ to możesz sobie siedzieć godzinami na bezpłatnych hostingach i blogach, może Ci się uda, w realnej sieci radzę odpuść. Albo zażądaj od właściciela właściwej zapłaty albo pracuj 26/24H.

Skąd Ty masz takie informacje?

Pisałem, że wstępnie klient chce przeznaczyć ok £70 tygodniowo na budżet adwords

nie wspominałem nic o zapłacie dla mnie

Zresztą przedmiotem dyskusji jest strona www

Napisałem o adwords ponieważ chciałem żebyście spojrzeli na stronę przez pryzmat ADW ewentualnie doradzili co jest do zmiany w tym konteksie.

Na obecną chwilę strona jest w edycji, jak tylko dostane zmienioną wersję wrzuce link :)

hmm jak dla mnie to trochę za daleko jest od topu do galerii ale to tylko moja subiektywna opinia ;) Strona prosta na maksa, ale w sumie nie jest zła. Tylko tekstu by się przydało więcej wszędzie bo np na podstronie "o nas" masz dwie linijki tekstu więc zbyt dużo nie jest a ja wchodząc tam chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej o firmie. I przede wszystkim zmień ten banner u góry :/ jeżeli klient chce go mieć to chociaż go przekonaj, aby go przerobić na jakiś ładniejszy bo ten jest okropny

edit:

zapomniałem dodać, że zdjęcia bardzo ładne są na stronie, jak z katalogu... Wszystkie są własnością klienta? :)

Może potrzebujesz wypożyczyć auto? Zapraszam https://www.roszak-rent.pl Natomiast wyroby granitowe oferuje ta firma https://madonski.pl

• 2 tygodnie później...

Na zmianę QS trzeba czasem troszkę poczekać. Poza tym może być słaba jakość reklamy. Czasami warto utworzyć kampanię od nowa aby 'wyzerować' QS

Jak określamy Wynik Jakości

Wynik Jakości obliczamy za każdym razem, gdy przeprowadzone wyszukiwanie powoduje wyświetlenie reklamy. Na Wynik Jakości wpływają różne czynniki związane z kontem. Wynik Jakości można podnieść, poprawiając następujące wartości:

• Historyczny współczynnik klikalności słowa kluczowego (CTR): jak często dane słowo generowało kliknięcia reklamy
  • Historyczny CTR wyświetlanego adresu URL: ile kliknięć wygenerował Twój wyświetlany adres URL
  • Historia konta: CTR wszystkich reklam i słów kluczowych na koncie
  • Jakość strony docelowej: jej trafność, przejrzystość i łatwa nawigacja
  • Trafność słowa kluczowego/reklamy: jak trafne jest dane słowo kluczowe w stosunku do reklam
  • Trafność słowa kluczowego dla wyszukiwania: jak trafne jest dane słowo kluczowe w stosunku do wyszukiwania klienta
  • Skuteczność geograficzna: skuteczność konta w regionach, na które kierujesz reklamy
  • Skuteczność reklamy w witrynie: skuteczność reklamy w tej witrynie i innych podobnych witrynach (jeśli kierujesz reklamy na sieć reklamową)
  • Urządzenia docelowe: skuteczność reklam na różnych rodzajach urządzeń, takich jak komputery stacjonarne/laptopy, urządzenia przenośne czy tablety – Wynik Jakości różni się w zależności od platformy

Jak poprawić jakość reklamy:

https://support.google.com/adwords/answer/2404196

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności