Skocz do zawartości

Strona o zarabianiu w Internecie

mks22

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o ocenę mojej pierwszej strony internetowej (bloga). Chodzi mi nie tyle o kwestie graficzną (tutaj blogspot zapewnia gotowy szablon), co o ocenę stylu mojego pisania, sposobu rozmieszczenia nagłówków i wszelkich kwestii związanych z redakcją tekstów. Proszę o konkretne rady, szczzerą krytykę i przyjazne sugestie dla początkującego autora bloga. Dziękuję z góry :)

https://e-banknoty.blogspot.com/

Dla starych wyjadaczy z PiO, 150 zł, to raczej słaba dniówka, ale dobrze że autor bloga opisuje serwis na którym można na prawdę zarobić - jak na początek stawia też moim zdaniem dobry cel - 500 zł /m-c.

Ehh, sam tak zaczynałem dorabiać w necie jakieś 9 lat temu :)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

No tak, dopiero rozpoczynam swoją przygodę z SEO copywritingiem ;) Na początek wystarczy mi te 500 zł w zupełności, tym bardziej, że studia też trochę czasu zajmują. Jeżeli naprawdę więcej niż 150 zł dniówki jest realne, to chyba jest o co walczyć i warto rozwijać swój potencjał :)

Blogów o zarabianiu w internecie jest bardzooo dużo, jednak wartościowych, gdzie można poszukać konkretów o zarobieniu, na jasnych zasadach jest może 5 %. Wszelkiego rodzaju miejsca gdzie możesz sprzedać teksty to dobry początek, jednak klikanie w banery, lub ich oglądanie, to nie jest najlepsza droga. Szukaj konkretnych sposobów zarabiania, dorabiania, pisz o tym bloga, w ten sposób stworzysz coś wartościowego.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Dziękuję wszystkim bardzo za cenne rady, na pewno z nich skorzystam :). Co do klikania w reklamy, to nie traktuję tego raczej jak zarobek, ale po prostu robię to ze zwykłego sentymentu (w ten sposób zarobiłem swoje pierwsze grosz w życiu). Na stronie jednak nie owijam w bawełnę pisząc, że można na klikaniu w bannery zarobić duże pieniądze (jak to wiele osób czyni...). Daję raczej do zrozumiania, że w ten sposób więcej niż 100 zł miesięcznie bardzo trudno jest uzyskać, tym bardziej bez rozbudowanej siatki poleconych.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności