Skocz do zawartości

[SPRZEDAM] Xrumer,UltraSeoMaster,ZenBlog,GSA ,Omni za jedyne kilka zlotych , nie potrzebuje już ich.

KataLogi.co

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jak w temacie wyjątkowa oferta i tylko raz i tylko dla najszybszych 20 osób którzy się zgłoszą ,wybiorę 2 którzy dostaną licencje na powyższe programy, po wpłacioe na cele charytatywne co najmniej 50zł, licze że dasz więcej :)

Zastanawiasz się czemu to robię zapewne ?? :), ano dlatego że spotkało mnie coś cudownego wczoraj i już mi to nie jest potrzebne a wszelkie sprawy od dziś mogę zlecać bo mnie stać, sam wreszcie zaczne non stop podróżować :)

Jesli jestes zainteresowanmy zapraszam do kontaktu na PW lub email

A o to wyniki doridzy państwo ciekawe czy ktoś to jeszcze czyta ?? :)

Niestety na totka jeszcze będe chyba musiał poczekać , choć na pewno wygram w końcu tylko nie wiem kiedy.

Dlatego póki co borykam się z nasza rzeczywistością i na pewne softy jak bym oddał za pare zloty juz by mnie stac nie było ponownie i dlatego jednak pozwole pozostawić sobie je do własnego użytku :) Kąz

Każdy kto sie nabrał a trochę was było nie powiem :) dostał odpowiedź na PW z takim obrazkiem

prima-aprilis-2011-zarty-na-prima-aprilis-kawaly.png

Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i Prima aprilis :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności