Skocz do zawartości

Subdomena a pozycjonowanie?

dwwa

Rekomendowane odpowiedzi

Mam krótką domenę główną, na której nic nie ma, ale w przyszłości będzie i mam na niej subdomenę, na której mam stronę i próbuję ją wypozycjonować. Dodałem jakiś tydzień temu ją do google, katalogów i w kilku innych miejscach, ale po wpisaniu subdomeny w google tylko, że bez kropek jest gdzieś bardzo daleko w wynikach.

1. Czy to, że na głównej domenie nie mam żadnej zawartości wpływa na pozycjonowanie subdomeny?

2. Czy nie będę miał problemu w przyszłości z jej pozycjonowaniem?

3. Czy może lepiej kupić normalną domenę .pl i zacząć od nowa?

Frazy, na które jest pozycjonowania są bardzo popularne, ale mało jest takich stron w necie co ja mam.

Strona jest nowa, ma około 10 dni.

używaj "szukajki" bo już było na ten temat tutaj > klik <

Jeżeli stronkę dodałeś do google tydzień temu to nie ma co spodziewać się spektakularnych sukcesów ;)

Może potrzebujesz wypożyczyć auto? Zapraszam https://www.roszak-rent.pl Natomiast wyroby granitowe oferuje ta firma https://madonski.pl

Wiem o tym, bo to nie pierwsza moja strona. Chodzi mi o to jak to jest z SEO na subdomenie. Mam w subdomenie obie frazy na które pozycjonuje stronę, ale nie wiem czy np. zrezygnować z jednej frazy (bo jest zajęta z końcówką .pl) i kupić normalną domenę, czy lepiej mieć obie frazy, ale na subdomenie.

Po tak krótkim czasie nie spodziewaj się szału. Poczekaj kolejne kilkanaście dni, wykonaj 5 razy tyle roboty, dodawaj linki, artykuły i komentarze. Sprawdzaj i obserwuj pozycje, jaki jest przyrost linków i zaindeksowanych stron np. poprzez Ahrefs lub Majesticseo, wystarczą darmowe konta do prostej analizy, zainstaluj GA i obserwuj odwiedziny. Tyle po krótce.

Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych.

1. Nie

2. Nie

3. Możesz i tak i tak.

Nie spodziewaj się, że jeśli frazy są popularne to google wyróżni Twoją stronę tylko dlatego, że jest inna. Do pozycjonowania popularnych fraz zazwyczaj używane są tysiące linków, narzędzia seo i dodatkowo często zaplecze.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności