Skocz do zawartości

Pozycjonowanie domen com.pl

Hermit90

Rekomendowane odpowiedzi

Czy pozycjonowanie domen com.pl sprawia jakieś problemy w porównaniu z .pl czy .com? tzn wiem, że teoretycznie to bez znaczenia, ale np. z tego co pamiętam .eu i miasto.pl były częściej banowane przez to, że były takie tanie i leciały hurtowo. Podobnie .tk które się chyba w ogóle nie pozycjonowały, bo nigdy takiej w top10 nie spotkałem, a było ich z racji darmowości tysiące.

Jak wygląda sprawa com.pl -ek? Na równi z .pl - mi?

com.pl - z polską i angielską

WTF? Większych bzdur nie słyszałem/nie czytałem.. :glupek2:

Odpowiadając na pytanie autora: pozycjonuje ją się dokładnie tak samo jak i .com .info .org itd

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@Max rozwaliłeś mnie na Max'a :D masz u mnie +pierdyliard ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

a jak wymyśli Ci się handel z Cesarstwem Bizantyńskim to koniecznie bierz .biz...

Mefju, ja Cię proszę, skończ pitolić..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności