Skocz do zawartości

Blog na temat zarabiania w sieci na uploadzie plików!

DakerP

Rekomendowane odpowiedzi

logo1.png

Przedstawiam wam mój blog na temat zarabiania w sieci na uploadzie plików. Nie chodzi tu o serwisy, w których by zarobić musimy wrzucać pliki o bardzo dużym rozmiarze. Zarabiamy już po 1 pobraniu pliku i to naprawdę duże sumy (od 1zł do nawet 60zł!). Na blogu znajdziecie poradniki, najnowsze serwisy a także innowacyjne metody, dzięki którym już na początku zaczniemy czerpać zyski. Nie czekaj! Wejdź

https://zarabiajprzeznet.laohost.net/.

Inaczej od 0.30 dolara do 20 dolarów. Chodzi oto, że podczas pobierania trzeba wypełnić ofertę, w której musimy coś kupić lub podać nr. telefonu. Gdy ktoś już to zrobi, plik zostanie pobrany, a my dostajemy część pieniędzy, które on wydał. Trzeba tylko wpaść na odpowiednią niszę a na pewno znajdzie się duża ilość chętnych. Ale nie o tym jest temat, więc nie będę się zbytnio rozpisywał ;).

Masz 13 postów, a więc leci mi to reklamą, ale jeżeli chodzi o stronę to z podstawowych uwag:

- Piszesz o zarabianiu, ale domena darmowa hostingowa (w jakiejś nie drogiej firmie)

- prędkość strony na 20 megowym łączu po prostu leży a o błędzie bazy danych już nie wspomnę

I na końcu...

To jest trudniej "sprzedać" niż kredyty hipoteczne powyżej 1.000.000 złotych i wymaga zbyt wiele zachodu - wolę zwykłe hotfile

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

to taka moda teraz zarabianie na uploadzie ... sporo tego.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Muszę potwierdzić, że te metody działają, dwa dni i mam ponad 20$, ciekawe tylko czy wypłacą.

a wgrywałeś materiały swoje czy chronione prawem autorskim ? i czy odprowadzisz od tego podatek czy nie ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Masz 13 postów, a więc leci mi to reklamą, ale jeżeli chodzi o stronę to z podstawowych uwag:

- Piszesz o zarabianiu, ale domena darmowa hostingowa (w jakiejś nie drogiej firmie)

- prędkość strony na 20 megowym łączu po prostu leży a o błędzie bazy danych już nie wspomnę

I na końcu...

To jest trudniej "sprzedać" niż kredyty hipoteczne powyżej 1.000.000 złotych i wymaga zbyt wiele zachodu - wolę zwykłe hotfile

"Nie drogiej firmie" Hosting mam zakupiony za 60zł, ale taki Mi spokojnie wystarcza.

Piszesz, że zarabiasz na HotFile, ale najpierw zobacz na serwis typu FileIce, gdzie najlepszy użytkownik ma ponad 30k zł na miesiąc. A co do mojego bloga, to założyłem go dla moich poleconym, którym pomagam zarabiać.

Muszę potwierdzić, że te metody działają, dwa dni i mam ponad 20$, ciekawe tylko czy wypłacą.

Wypłacą ;). A mógłbym się dowiedzieć, na którym serwisie zarabiasz?

Ta strona smierdzi mi szablonem z elegantthemes + lekka modyfikacja

Wiec nie bede komentowal

/*

Theme Name: Newscast

Description: A sleek themeforest Blog and Magazine Theme

Version: 2.0.3

Author: Kriesi

Author URI: https://www.kriesi.at

*/

Remember to brush your teeth !
tworzenie stron w rozsądnej cenie oraz biuro rachunkowe poznań.

Nie masz jak dojechać? Wynajmij limuzynę w Poznaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności