Skocz do zawartości

Ucieczka z filtra przez 301 na www. lub odwrotnie

boras86

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Z tego co wiem to przekierowanie 301 na subdomene przenosi wszytstko oprócz filtrów.

np.... https://www.ksiegapozycjonera.pl/pl/83675_przekierowanie_301/83681_jak_pozby%C4%87_si%C4%99_filtra_za_pomoc%C4%85_przekierowania_301.htm

pytanie czy jeśli miałem domene : www.domena.pl gdzie 301 kierowało z domena.pl na www.domena.pl mogę teraz po filtrze odwrócić przekierowanie i z www.domena.pl kierować na domena.pl ???

z góry dzięki

Z tego co wiem to przekierowanie 301 na subdomene przenosi wszytstko oprócz filtrów.

np.... https://www.ksiegapoz...rowania_301.htm

Ja bym Ci radził zwracać uwagę na daty publikacji artykułów o SEO bo w tej działce zachodzą czasami zmiany o 180 stopni w przeciągu krótkiego okresu czasu.

Przydaje się też bycie na bieżąco i śledzenie tego co aktualnie jest na tapecie - czyli opisywane przypadki przez koleżanki i kolegów .

301 na chwilę obecną przenosi filtr w większości przypadków dodatkowo jest problem z przekierowaniami z domeny na subdomenę...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

np.... https://www.ksiegapoz...rowania_301.htm

Jest całkiem odwrotnie :)

Ale zaraz tutaj na pewno parę osób napisze, ze wystarczy znaleźć przyczynę filtra na stronie, to wtedy 301 będzie skuteczne.

Pytanie tylko po co robić 301, jak znajdzie się przyczynę filtra :)

Best military dog tags in the world.  :peace:

czy ktoś wie

Myślę, że kilka osób gdzieś w stanach wie, co do filtra z www na bez to filtr jak był tak stoi ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

No dobra to 301 uznajmy że jest "niemodne". Mam inne pytanie - czy ktoś wie od czego zależy czas filtra nałożonego przez algorytm?

Nigdzie nie jest to napisane, a ten kto wie to jedynie z doświadczenia więc pewnie i tak nie powie :D

Ogólna zasada jest taka, że im mocniej przeskrobała strona tym większy filtr, średnio filtr trzyma 3-6 miesięcy, czasami dłużej. Ale z filtra zawsze można wyjść wcześniej.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Czyli trikiem filtra się nie zgubi na dzień dzisiejszy

Właśnie m.in. trikami filtry się zgubi. Trzystajednykmi też można wyjść z filtra, pomimo zmiany ich algorytmu.

Jest to jednak czasochłonne i stresująca zajęcie.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności