Skocz do zawartości

Gwałtowny spadek pozycji - efekt optymalizacji czy preclowania?

mesteken

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak myślałem, merytoryczna odpowiedź. Dziękuję.

Przelej odpowiednią kwotę na moje konto to udzielę Ci merytorycznej odpowiedzi, razem z uzasadnieniem dlaczego @sting2005 i reszta trolli, którzy twierdzą, że 100 linków nie może zaszkodzić są "debilami" cytując klasyka :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A wydawało mi się, że to Ty szukasz jeleni, którzy za frajer podadzą Ci na tacy całą wiedzę a najlepiej żeby jeszcze za Ciebie to zrobili. Za frajer to dostaniesz tutaj gó**o warte rady po których z filtrów się nie wygrzebiesz. Słuchaj dalej stinga i jemu podobnych, którzy w życiu testu żadnego nie zrobili a twierdzą, że znają algorytm lepiej niż sam Matt ściemniacz. POWODZENIA!

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zapomniałeś, że jesteś w dziale Dla początkujących. Wymuszanie rozbójnicze w postaci przelewu na Twoje konto jest tu co najmniej nie na miejscu.

Jeśli nie masz kasy to zrób szkolenie via skajp. Ta będziesz mógł używać do woli i jeszcze zapłacą, chyba.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

poczekajcie az wróce do domu - tam mam 8 piw i słone orzeszki :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wymuszanie rozbójnicze w postaci przelewu na Twoje konto

:D Przecież to i tak było pewne, że nie będzie chciał zapłacić :) Szkoleń żadnych nie robię i nie zamierzam, ba.. nawet nie mogę - kwity podpisane :)

tam mam 8 piw

To chyba zapasik na cały rok :D

na dzisiejszy mecz :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Blake się mylił. Przy dodawaniu strony firma popełniła literówkę w adresie strony - anchory w ogóle nie wskazują na moją domenę (przez co strona główna nie jest pozycjonowana).

Wynika z tego, że bezmyślna, częsta zmiana title doprowadziła do tego stanu? Czekać na lepsze wyniki czy zacząć jakoś działać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności