Skocz do zawartości

Gwałtowny spadek pozycji - efekt optymalizacji czy preclowania?

mesteken

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Odnośnie linkowania na 1-2 anchory/ posiadania "złego profilu" linków itp.

https://ahrefs.com/si...eneo.pl%2FOpony

W prima aprilis awans na top1

Walczę z ceneo, o TOP1 na 3 dość ciężkie frazy i oni właśnie tak linkują, i ich podstrony mają się bardzo dobrze.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Walczę z ceneo, o TOP1 na 3 dość ciężkie frazy i oni właśnie tak linkują, i ich podstrony mają się bardzo dobrze.

yhy i nie potraficie dojść dlaczego tak jest... no nieźle ;)

A co do opon to mają idealny profil linków, więc nie wiem w czym macie problem?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jak by to powiedzieć... siedzisz w ()() i musisz szybko reagować, bo za kilka dni spotkasz się z fajnym komunikatem o wykryciu nienaturalnego linkowania. Domyślam się, że sam nie zareagujesz, więc odezwij się do mnie na PW.

W tym wątku wystarczy jeden odkrywca.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

linkowanie na 1-2 frazy kończy się filtrem

Widzę, że masz problemy z analizą linków w ahrefsie, albo ogólnie z analizą ;) Chyba, że darmowy ahrefs tego nie pokazuje skąd i jakie linki są.

W tym wątku wystarczy jeden odkrywca.

Więc drugiego już nie potrzeba

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

yhy i nie potraficie dojść dlaczego tak jest... no nieźle ;)

A co do opon to mają idealny profil linków, więc nie wiem w czym macie problem?

Trochę przesadziłeś z z tym ideałem, trochę linków z średniej klasy zaplecza nietematycznego, jak się domyślam to czubek góry, reszta ma zablokowane roboty części wyszukiwarek.

Dobra, żeby trolle nie miały pożywki to pokażę wam coś na co nikt nie wpadł:

https://pp.ceneo.pl/

Zgadza się bannery PP Ceneo kierują na podstrony.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności