Skocz do zawartości

SWL - stałe i rotacyjne

tuskun

Rekomendowane odpowiedzi

.....

Rotacyjnych do wspomagania indeksacji a stałymi podlinkować wpisy w katalogach itp?

.....

Stałe nie są do końca stałe - ale to nie o tym wątek, rotacyjne służą idealnie do idexowania wpisów w katalogach i preclach, i dopalania wypozycjonowanych fraz

...... Systemy wymiany (i rotacyjne i stałe) to łatwy sposób na złapanie filtra.

Widze ze kolega odkrył jak zafitować konkurencje :)

Marketing internetowy dla firm

Ja największy nacisk kładę na katalogi i staram się umieszczać w miarę oryginalne teksty. Chciałem wykorzystać swl'e do tego do czego można je bezpiecznie wykorzystać. Tutaj chciałem się dowiedzieć właśnie do czego można je wykorzystywać, oczywiście z umiarem.

Chciałem zastosować rotacyjne w celu indeksacji ponieważ mam kilkanaście wpisów, które pingowałem już kilkadziesiąt razy i dalej są niezindeksowane.

Chciałbym też znaleźć zastosowanie dla stałych linków z swl'i, może żeby dopalić wpisy itp.

Nie chcę na stałe ustawić się na wykorzystywanie ich w wybranych celach bo jestem świadomy zmienności w tej dziedzinie i ryzyka przesadzenia. Dla tego właśnie pytam, do czego można je wykorzystywać "z głową".

Czyli rozumiem, że rotacyjne głównie do indeksacji oraz mogę dopalić wpisy w katalogach i preclach.

Nie stosować swl'i na pozycjonowaną domenę.

Do czego głównie stosować stałe?

To nie jest tak żę nie można stosować SWL na pozycjonowaną domenę , jako właściciel SWL mogę ci powiedzieć ze stosuje się tylko oczywiście w odpowiednim czasie , najpier domenę należy odpowiednio umocnić i wzmocnić a dopiero potem skukcesywnie dopalać bezporśrednio, błędem jest stosowanie odrazu na w miare nową domenę SWL a na dwu letnią czy też trzy to luzik

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności