Skocz do zawartości

SimpleSeoBox - automatyzacja zadań SEO, dodawarka

SimpleSeoBox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Cena aplikacji jest na razie na poziomie 450zł i niebawem wzrośnie więc dla jednych będzie to 30% dla innych 50% gdzyż opłata będzie stała. Aplikacja dla wtajemniczonych zwraca się w kilka dni więc nie drążymy kwestii ceny.

To nie kwestia wysokości ceny oraz tego czy się zwróci, czy nie.

To kwestia ustalenia z góry zasad sprzedaży.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Na dzień dzisiejszy aktualizacja roczna kosztuje 150zł

a na dzień jutrzejszy? ;) Dobrze wiedzieć i mieć 100% pewność ile trzeba będzie za rok wywalić...

jednak w standardowej wersji templatki do tych skyptów nie zostaną dodane, będą dostępne odpłatnie/lub ich sprzedaż pozostawimy użytkownikom.

a jest jakaś niestandardowa wersja? Ja ( i pewnie jeszcze kilku się takich znajdzie) nie mam czasu bawić się w szukanie templatek, czekanie aż ktoś z użytkowników je napisze i będzie sprzedawał. Chcę kupić automat, który będzie od razu dodawał mi do sensownej liczby różnych skryptów. Na teraz w tej "standardowej" wersji jest ich malutko a skoro jest ich rzekomo już teraz więcej gotowych to dlaczego niby są, ale tak naprawdę dla użytkowników ich nie ma?

Na dzień jutrzejszy też, mówimy tu o rozpiętości roku, więc nie przewidzimy nawet czy seo będzie istnieć. Szkoda pisać teraz, że za rok cena będzie wynosić 169,67zł a potem zmienić i słuchać głosów niezadowolenia. Podane są widełki i w takich widełkach będzie cena - z naciskiem na 30% ceny aplikacji

Na teraz w tej "standardowej" wersji jest ich malutko a skoro jest ich rzekomo już teraz więcej gotowych to dlaczego niby są, ale tak naprawdę dla użytkowników ich nie ma

Z prostej przyczyny, miejscówki nie są nasze ale osób testujących i są to one dosyć specyficzne, soft był testowany przez konkretne osoby dla których przygotowane zostały templatki. Templatki dla skryptów powszechnie znanych nie były tworzone i nie ma ich w sofcie, jak tylko zostaną zakodowane zostaną upublicznione

Z prostej przyczyny, miejscówki nie są nasze ale osób testujących i są to one dosyć specyficzne, soft był testowany przez konkretne osoby dla których przygotowane zostały templatki. Templatki dla skryptów powszechnie znanych nie były tworzone i nie ma ich w sofcie, jak tylko zostaną zakodowane zostaną upublicznione

Wybacz, ale coś mi się tu "gryzie" z tym co zacytuję poniżej:

Aplikacja z powodzeniem obsługuje drupale, dolphiny, galerie

na ile mi wiadomo to raczej chyba są "powszechnie znane skrypty"...

"powszechnie znane skrypty"...

Nie ma problemu z przygotowaniem templatki dla pierwszych lepszych 5 drupali, problem jest gdy na liście kilkunastu tysięcy urli personalizowanego skryptu chce się mieć skuteczność 90%. W tym momencie nie ma już mowy o powszechności. Cała zabawa przecież sprowadza się do tego, że jedni korzystają z powszechnego modu za kilka $ i dodają do kilkuset katalogów, a inni dodają do kilkudziesięciu tysięcy.

konkretny opis

Konkretnie: dodajemy projekt, wybieramy listę, templatkę i klikamy start. Co do samych templatek ty faktycznie przyda się opis i niebawem zostanie opublikowany. Być może pojawią się niebawem recenzje użytkowników

powszechnego modu za kilka $ i dodają do kilkuset katalogów,

a ty mistrzu do ilu dojesz???

jak byś był bardziej w tematach softów obeznany to do kilkaset drupali dodaje GSA bez modyfikacji plików na domyślnych ustawieniach klikasz tylko START, cena softu 100 USD ( update darmowe dożywotnio), realnie obsługuje ok 200 platform.

Wiec o jakich ogólnodostępnych modach za parę USD mówisz?? Po co mody do kilkaset jak piszesz jak można kupić GSA. Wytłumacz proszę...

Podaj konkrety na przykład : dodaje swoim szablonem do 20 000 drupali AA z prędkością 600l/min korzystając z OCR (!) lub nie, i tak dalej a to zaczynasz fikać w rożne strony a nie podajesz żadnych konkretów. Lub sam nie masz pojęcia lub po prostu ściemniasz.

Czyli z tego co widzę to płacę 450 PLN za soft który dodaje do kilku ksiąg gości, wordpressa i webmini, a jeśli chcę obsłużyć inne skrypty muszę zapłacić za mody w zależności od ich skuteczności? Aha, i nie ma żadnego OCRa. Dobrze rozumiem?

...

płacę 450 PLN za soft....Aha, i nie ma żadnego OCRa. Dobrze rozumiem?

Dokładnie, płacisz za soft i jego dotyczy ta cena. Templatki można wykonać samemu lub zamówić. Tak aktualnie nie ma żadnego OCR'a własnego. Myślę, iż kwestia templatek została wyjaśniona.

a nie podajesz żadnych konkretów

Wyżej masz wyjaśnienie - dla Ciebie jeszcze raz konkretnie - za 450zł netto masz soft do którego możesz sobie wykonać templatki lub zamówić, soft obecnie nie posiada własnego OCR

Podaj konkrety na przykład : dodaje swoim szablonem do 20 000 drupali AA z prędkością 600l/min korzystając z OCR (!) lub nie,

Jestem początkujący w materii SEO i intensywnie czytam forum, ale jak widzę tekst o dodawaniu do 20 tys. (!) drupali, to dopiero zdaje sobie sprawę w jak głębokiej du**e jestem z wiedzą :(

Myślałem, że zaplecze na kilkadziesiąt blogów jest wypasione :)

SimpleSeoBox:

Popatrz na pierwsze posty kojotka w topicach swoich softów - zrób taki, bądź bardziej userfriendly, cierpliwy itp. itd. i znajdziesz swoja niszę (o ile oczywiście soft działa). W tej chwili znam znacznie wiecej sposobów na spożytkowanie 450 złoty, a Twoim celem powinno być zachęcenie mnie do wydania ich u Ciebie.

Kupowanie kota w worku to nie jest domena tego forum :)

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

zrób taki, bądź bardziej userfriendly, cierpliwy itp. itd. i znajdziesz swoja niszę

Uwierz jestem:) Nawet MaxPan uzyskał w końcu na spokojnie konkretne informacje co jest przedmiotem sprzedaży. Co do opisu wspomnianych softów nie wiem czy pamiętasz opisy pierwszych wersji... Wiem, że sprzedając soft za 100zł z obsługą 1 skryptu pewnie sprzedawałby się lepiej, ale grupa docelowa jest inna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności