Skocz do zawartości

SimpleSeoBox - automatyzacja zadań SEO, dodawarka

SimpleSeoBox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po to jest model płatnych aktualizacji, aby twórcom zależało na rozwoju

Już na przykładzie jednej firmy na polskim rynku widać, że to wcale nie zależy tylko od modelu płatności. Ważny jest plan, programiści, rozsądek itp.

Jak dla mnie Twój program może się przyjmie jak będziesz sprzedawał coś więcej niż "plany na przyszłość"

Na chwilę obecną sprzedajemy to co jest za kwotę jaka jest, co będzie w przyszłości czas pokaże. Jeszcze raz przypomnę, że kupując aplikację nie kupuje się od razu 500 templatek, które mają powstać. Na początek zgodnie z obietnicą powstanie kilka (10) templatek zasugerowanych przez użytkowników a na dalszym etapie na dzień dzisiejszy pozostaje je kupić/napisać samemu/wymienić.

• 2 tygodnie później...

Testowałem kilka dni.

Program jest naprawdę bardzo szybki i w tym co robiłem skuteczny. CS nie ma szans się wyrobić.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności