Skocz do zawartości

Sklep i pozycjonowanie finansowany z projektu

KrisuRz

Rekomendowane odpowiedzi

Wydaje mi się, że firma która ma później pozycjnować taki sklep bardziej przyłoży się podczas budowy do optymalizacji pod google.

pozycjoner to nie grafik ani koder
w większych firmach jeden gość koduje a drugi pozycjonuje chyba...
pozycjonowanie to proces ciągły
ale potrzebuję na to jednej faktury i to nawet przed usługą wiec jak się dogadać żeby pozycjonowali mi ten "sposób ciągły"? Tu mam zagadkę...

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

.....

Oprogramowanie sklepu internetowego (PrestaShop) - 5500 zł

......

jeżeli ten sklep jest darmowy to jak możesz brać na niego kasę?

Nie wiadomo jakie cuda Zleceniodawca będzie chciał w sklepie, więc może okazać się, że i te 5500 zł nie wystarczy.

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

Nie wiadomo jakie cuda Zleceniodawca będzie chciał w sklepie, więc może okazać się, że i te 5500 zł nie wystarczy.
Dokładnie tak - niektórzy tu piszą tak jakby nie wiedzieli ile się płaci za grafikę albo grube przeróbki skryptu. Czystą preste to i ja potrafię postawić na serwerze ale co z tego?

Ponawiam główne pytanie: jak dogadać się z pozycjonerem, żeby np. przy zapłacie jednorazowej 2000 zł robił dobrze swoją robotę przez np. 3 miesiące?

Dokładnie tak - niektórzy tu piszą tak jakby nie wiedzieli ile się płaci za grafikę albo grube przeróbki skryptu. Czystą preste to i ja potrafię postawić na serwerze ale co z tego?

......

to czysta PrestaShop nie wystarczy ????

Marketing internetowy dla firm

no to faktycznie za******e są te darmowe skrypty :) człowiek je instaluje a potem sie dowiaduje ze musi sobie wszystko dorobić loool :) to może nie lepiej odrazu zamówić sklep za 3-4 tys gdzie wszystko jest a nie opierać sie na darmówkach za ktore potem trzeba 3 razy wiecej placić ????

Marketing internetowy dla firm

Presta jest dobra ale trzeba ją profesjonalnie dopieścić pod siebie a to kosztuje pare tyś.

Nie lepiej zrobić sklep od razu pod siebie bez przerabiania darmowych skryptów.

Przerabianie gotowców niesie ze sobą różne konsekwencje. Należy to wziąć pod uwagę.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ponawiam główne pytanie: jak dogadać się z pozycjonerem, żeby np. przy zapłacie jednorazowej 2000 zł robił dobrze swoją robotę przez np. 3 miesiące?

Nie za bardzo tak się da - SEO to ciągły proces - za jednorazową opłatę możesz sobie co najwyżej pododawać witrynę do katalogów, zamknietych grup precli a potem się modlić aby jak najdłużej te wpisy pozostały w indeksie ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie lepiej zrobić sklep od razu pod siebie bez przerabiania darmowych skryptów.

Przerabianie gotowców niesie ze sobą różne konsekwencje. Należy to wziąć pod uwagę.

jak podałem liste funkcjonalności to mi 8 firm podalo ceny miedzy 8000 a 12000 netto za ich gotowy sklep! Poza tym jesli bede chcial zrobić jakieś zmiany w przyszlości to tylko od nich jestem uzalezniony bo to ich skrypt a ktos inny sie nie bedzie w nim orientował.

Nie za bardzo tak się da - SEO to ciągły proces - za jednorazową opłatę możesz sobie co najwyżej pododawać witrynę do katalogów, zamknietych grup precli a potem się modlić aby jak najdłużej te wpisy pozostały w indeksie ;)
dlatego muszę sie dogadać jakoś tak, że za jednorazową ale sporą opłatę ma być ten proces ciągły

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności