Skocz do zawartości

Searchmarketingweek i MaxRoy zwrot wpłaty

kadziu1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zapisaliśmy się na jedno szkolenie w poznaniu które miało być 19 marca. Szkolenie się nie odbyło. Poinformowano nas o tym 13nastego marca. Oczywiście poprosiliśmy o zwrot pieniędzy niestety do chwili obecnej firma Max Roy nie zwróciła pieniędzy. Chyba czas się udać z nimi do sądu.

moze napisz do czarka zanim takie kocopaly napiszesz? Max Roy to nie "napis na dropsach" i na 100% oddadza Ci twoj duzy hajs i bedziesz mogl isc z dziewczyna do kina.

czasem warto ochlonac zanim sie napisze takie teksty o oszukiwaniu

moze napisz do czarka zanim takie kocopaly napiszesz? Max Roy to nie "napis na dropsach" i na 100% oddadza Ci twoj duzy hajs i bedziesz mogl isc z dziewczyna do kina.

czasem warto ochlonac zanim sie napisze takie teksty o oszukiwaniu itp mlody pozycjonerze

Zapraszam do kontaktu: cezary.lech@maxroy.com

Z tego co wiem rozmawiał Pan z Rafałem Kowalewskim i chciał Pan przenieść wpłacone pieniądze na inne szkolenie w Warszawie. Z tego co wiem sprawa została dzisiaj załatwiona.

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Witam

@djurek

Wyraża swoją opinię od tego jest to forum przecież. Poza tym skoro nie są "napisem na dropsach" to tym bardziej powinni dbać o klienta i nie będę dzwonił po ludziach że dopraszać się o swoje pieniądze. Raz dzwoniłem i powinno wystarczyć. Nie wiem ile wydajesz na kino albo może nie wiesz ile kosztują ich szkolenia.

@CezAre

Witam

Nie prawda jasno było odrazu zaznaczone że kasa ma wrócić na konto . Kto przy zdrowych zmysłach zapisuje się na szkolenie które już raz się nie odbyło bo był jedynym chętnym. To że tak wam wygodniej było to już nie mój problem i stąd wielki minus. Poza tym dzisiaj po rozmowie z Panem Rafałem który próbował wcisnąć nam jednak jakieś inne szkolenie i robił wszystko żeby nie oddać pieniędzy dlatego wielki minus i dlatego ostrzeżenie dla innych.

Nie komentuje tutaj szkoleń czy czegokolwiek innego tylko podejście do klienta i zwracania pieniędzy. Nie skorzystam więcej z waszych usług szkoleniowych.

Ostatnio też myślałem że sprawa jest "załatwiona" i jak widać po 3ch tygodniach muszę dopraszać się znowu o swoje pieniądze. Poczekam aż wpłyną na konto i dopiero wtedy uznam ją za załatwioną.

Pozdrawiam

Wyraża swoją opinię od tego jest to forum przecież

Może i poniekąd jest to opinia ale brakuje określenia subiektywizmu wypowiedzi , a tak nastąpiło uogólnienie bez jakichkolwiek dowodów ...

Pomijam fakt, że dopiero po fakcie odmowy zwrotu/braku kontaktu można byłoby wyrazić taką opinię ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

...na 100% oddadza Ci twoj duzy hajs i bedziesz mogl isc z dziewczyna do kina...

A co ma wielkość kwoty do faktu oddania czy nie oddania kasy za nie wykonaną usługę? Walnąłeś "kolesiowego" posta i tyle.

Kasa powinna być na jego koncie na drugi dzień! A dopiero potem mogą sprzedawać kolejną usługę. Jeśli autor tematu nie otrzymał do dzisiaj pieniędzy, a minęło już sporo czasu, może czuć się oszukany.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

może czuć się oszukany

i to jest właściwe określenie ;) (że nie wspomnę o wqrwieniu) ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

zrob tyle co oni to pogadamy :-) a nie toczysz batalie przez neostrade.

Jeszcze niedawono nic nie bylo i byly narzekania ( branza tajemnicxa i niski poziom ) a teraz kiedy ktos cos robi w celu poprawienia jakosci uslug calej branzy to klody pod nogi.

Zrob ogarnij szkolenie i konferencje to chetnie przyjade i tez Ci napisze opinie :-)

@szlafrok

nie wiem jak ty ale ja uwazam Frontczaka jako jednego z prekurosorow w necie, sprawdz kiedy wydal ksiazke o tym i co w tedy sie dzialo :-)

bo już nic z tego nie rozumiem?

Przez grzeczność nie przeczę ;)

nie wiem jak ty ale ja uwazam Frontczaka jako jednego z prekurosorow w necie, sprawdz kiedy wydal ksiazke o tym i co w tedy sie dzialo :-)

To jest Twoja subiektywna ocena, do której masz prawo. Pozwolisz, że będę miał odmienną.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• 2 tygodnie później...

Witam

Dokończając swoją historię z firmą MaxRoy. Napisałem maila do Pana Cezarego Lecha, który znów skierował sprawę do jednego ze swoich pracowników. Nie wiedziałem, że tak jest, ale okazało się, że nie zwrócą jeżeli nie dostaną faktury korygującej.

Jak już dostaliśmy fakturę korygującą to w zeszłą środę poszła poleconym. Czyli na pewno do. piątku powinni otrzymać i posłać przelew. Pieniędzy do dzisiaj nie dostaliśmy. Ale jak sprawdzą że wszystko doszło to puszczą przelew.

Możecie sobie wyobrazić poziom wkurwienia po tylu telefonach i mailach do maxroy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności