Skocz do zawartości

katalog yahoo

Regand

Rekomendowane odpowiedzi

Moja ukochana ostatnio wyszukiwarka jeżeli chodzi o wyniki a tu takie pustki? ;)

Pytanie:

Dodałem ostatni erotyczną strone do katalogu yahoo i od tygodnia jest ona w określonej kategori jako "new" sajt.

Czy ktoś wie po jakim czasie normalnie znajde sie w spisie, bez dopisku new? Bo narazie z tym "new" przy sajcie niestety yahoo do końca nie widzi mojego sajtu w katalogu i nie mogę kupić "Sponsor Listing" ponieważ niby nie znajduje mnie w kategori "Business and Economy"

Mi tez sie podobaja wyniki Yahoo ;)

Jezeli chodzi o katalog Yahoo to nigdy nie dodalem do niego zadnej strony i raczej nigdy nie dodam. Nie wydaje mi sie ze $299 za link jest oplacalne (w twoim przypadku wiecej). Niestety z tego powodu nie mam pojecia kiedy strona przestaje byc nowa.

Mi tez sie podobaja wyniki Yahoo  ;)

Wyniki są fajne, to prawda. Yahoo po wprowadzeniu własnych algorytmów i oddzieleniu się od googla stała sie dosyć "prostą" wyszukiwarką jezeli chodzi o pozycjonowanie strony i jest idealnym placem zabaw by sie nauczyć tego i tamtego... ;) częste wizyty yahoo slurpa, aktualizacje itd i można fajnie sie bawić ;)

Jezeli chodzi o katalog Yahoo to nigdy nie dodalem do niego zadnej strony i raczej nigdy nie dodam. Nie wydaje mi sie ze $299 za link jest oplacalne (w twoim przypadku wiecej).

Ano w moim wypadku 600$.. :roll:

Ale jeżeli się ma komercyjną strone(y) to taki zabieg sie opłaca bo samo bycie w katalogu niesamowicie dopala w rankingu.

• 3 miesiące temu...

wogole dodawanie stron do Yahoo to jest jedna wielka zagadka.

Po pierwsze chca, zeby zaplacic (co na dluzsza mete jest szkodliwe dla nich).

Po drugie bezplatne dodawanie stron, ktore oni oferuja albo nie dziala, albo dolacza w jakis enigmatyczny sposob.

Ja do dzisiaj nie wiem co yahoo robi z moja strona.

• 5 lat później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności